1. 37026.
    +2
    Beyler o an firuze ablanın ne kadar ezik biri olduğunu hissettim. neden derseniz annesi buna bildiğin bagırıyor neden kilitledin diyor firuze ablada ya yo hı hu bir seyler demeye baslıyor niye kilitledin kızım dıyor. nebilim ya dalgınlıkla kilitlemisim iste diyor . kancayı niye taktın oda mı dalgınlık falan derken kızı yatak odasına cektı kavga etmeye basladılar beyler. sonra annem geldi gittim zaten.

    Halen merak ediyorum acaba orda anladı mı diye sizce anladı mı lan?

    binler o günden sonra firuze abla benden uzak duruyordu odasına gidiyordu. kaçıyordu anneside tuhaf tuhaf bakıyordu. korkar gibi. evde hic ciks olmadı ogünden sonra taaaaakiiiii apartmanda firuze abla beni kıstırına kadar,

    BEyler bizim binalar birer katlıdır. kücük bir yer amk ve genelde gibtimin apartmanında ışıklar calısmazdı ozaman halen calısmıyor düzgün.

    karanlıkta beni iki üst kata cıkardı orası bombostu kiralık veya satılıktı hatırlamıyorum kapının onunde sessizce fısıldamaya basladı.

    Dediki bak asilkibarbirbeyfendi biliyorum seninle yaptıgımız seyler çok ayıp ama sen daha cocuksun ben yapmak ıstemıyorum senın ablanım ben ve gercekten annen baban duysa seni öldürürler. benide öldürürler polise verirler hapise atarlar bla bla gozumu korkuttu amk. ben dedim ki son kez bir sey isticem hayır dedi ozaman annemlere dicem dedim ahahah inci ruhu gibi beyler binliğimi ortaya cıkardım

    apartmanda bir seyler döndü anlatayım mı beyler kaç kisiyiz 4-5 paragraflık gibiş cıkar rahat (gibiş dediysek gibiş gibi değil fark ettiyseniz)
    ···
   tümünü göster