1. 36801.
    +3 -1
    beyler bu koltuğa oturdu eliyle yüzünü kapadı ya boşver küçüğüm yeter bukadar dedi ama bir yandan istiyor bir yandan istemior gibi. hadi dedi cizgi film izle sen kalktı ayağı ben kolundan tuttum nolur bi kere bakayım bari diye mal gibi yalvarıyorum amk olmaz küçüğüm dedi sakın annenlere deme tamam mı bak gercekten ikimizide çok kötü döverler dedi. ben bi üzüldüm amk boyle kafamı eğdim halı desenlerine bakıyorum cenemden tutup cok mu merak edıyorsun dedi evet dedim.

    ama bi kere tamam mı dedi tamam dedim. beyler inanır mısınız o an okadar ciksiydiki birden koltuğa gecti koltuğa domaldı löööööp diye indirdi züt deliği ve amı karsımdaydı o an yemın ederım korktum kalbim yerinden cıkacak gıbıydı yaklastım basparmagımla got deligine dokundum öp dedi deliği öptüm bi kez bana doğru dondu oturdu bacaklarını actı gec suraya dedı yere oturdum surayı yala dedi (klirtoris yaladım) hızlı yala yavas yala bastır bir seyler derken kapı çaldı beyler okadar hızlı toplandı ki ayagı ceneme carptı mal gibi ağlamaya basladım otomatıke bastı kosarak geldi yanıma uzerımı duzelttı sakın kimseye bahsetme ağlama dedi bak anlarlarsa ikimizide öldürürler tamam mı dedi. tamam dedim bi yandanda memelerine elimi attım amk picim :SFDGHB

    beyler işte annem geldi beni aldı eve gittim aklım hep kızdaydı yarın olmasını bekliyordum cünkü gene yapacağımı düsünüyordum amk. nerden bile bilirdim başıma gelecekleri???
    ···
   tümünü göster