1. 26.
    +1
    valla erkeksin yada değilsin bilmemde düzgünce cevap vereyim belki yurdumun bir genç kızı okurda feyzlenir. şahsen ben isanların dış görünüşleriyle pek ilgilenmem (böyle dediysem çokta değil her insanda vardır dış görünüşe bakmak bendede azcık var). ancak ne yazık ki bazı kızlar özellikle daha yeni liseye ve üniversiteye başlayacak olanlar bu sosyal ağ olayını çok yanlış algılıyorlar. ya arkadaşım buralar insanlarla iletişim amaçlı eskiden blog açardı insanlar hala açanlar var oralarda gezdikleri gördükleri yerleri paylaşırlar hoş sohbet ederlerdi. Ancak olay şuan çok farklı boyutta kız bildiğin reklam ajansı portföyü gibi yapmış profilini arkadaş önce kapalı züt sonra az açık züt sonra birazdaha açık züt öyle öyle gidiyor.

    ben hiç bir zaman bu tarz kızlara ilgi duymadım duymamda. bu tarz insanlarla sevişme uğrunada kendimi fedaa etmem. gelirse gelir gelmezsede umrumda olmaz çünkü bildiğim şu ki bu kızı yatağa atmak için bekleyen biton adam var. elalemin rüyalarını süsleyen hatunu ben napayım arkadaş. bana gelsin normal olsun ya insan olsun yeter. interneti tabikide kullanacak teknoloji bu. ama öyle şunuda ekleyeyim burdada memem gözükmüş koyayım falan boş işler ya. bırak seni beğenen beğensin kendini elaleme reklam etmek zorunda değilsin.

    ha şimdi bunları yazdım peki neden bu abaza topluluğu içindeyim sayın okuyucu. senin bu abaza topluluğu dediğin yerlerde bir zamanlar bir fikir vardı ve hepimizo fikir uğrunda eğenlenirdik buralarda. şimdi dağıldık, dağıtıldık. ama bu demek değildir ki hala eğlenemeyiz.
    ···
   tümünü göster