1. 1.
    +4 -1
    Panpalar gördüğünüz gibi çok uzun çevirisini yapmaya ben bile üşendim. ingilizcesi iyi panpalarım çözebilir veya iyi olmayan panpalarım çeviriden faydalanabilir.
    Buna neredeyse hiç inanmadım eğer gazzeliler israile göç ederse israilliler onlara yemek su iş okul gibi imkanları sağlayabilirmiş. bir de israil kuvvetleri her evi bombalıyor dedim o da dediki israil askerleri bombardımandan 24 saat önce haber veriyormuş oradaki halka sonra bombalıyormuş, tekrar dedim ki orada elektrik bile yok ne haltla haberleşecek bu gazzeliler ve israil kuvvetleri o da cevap veremedi fakat bir şeyler söyledi. israil sadece kendini savunması yapıyor ama bu kendini savunmasını çok zor anlayabiliyorum. israil sadece terörist kişi saldırdı ve elbet onları öldürmek gerekir ama çocuklar öldürülmemeli. türkiye olarak kuzey Irak kürt teröristlerinini köyünü bombalamak isteyebilirsiniz: ama Her ev bombalanmamalıdır sana yemin ederim kardeşim ben bu savaş hakkında böyle düşünüyorum israil ve yahudi olmaktan gurur duyuyorum.ama biz her zaman Kuzey Irak'ı destekledik bizim türkiye'ye destek verdiğimizi söylüyorlar ama amerika teröristleri destekliyor, ve birileri amerika israil ve amerika birleşik devletlerini birlikte olarak bilmiyordu.
    Çevirimin Devdıbını bekleyin panpalar
    Israel just make it's self defence but this self defence is very hard can you understand? israel should kill JUST( WHO)person of terrorist ATTACKED ISRAEL but shouldn't kill childrens and shouldn't bombed every house I SWEAR YOU BRO AM I BE ISRAELI AND JEW I THINK LIKE THIS about this war example:Turkey can bomb kurdish terrorist's village on north IRAQ but we dont do that we killed boss of terrorist did you know USA always say we support Turkey but Usa support terrorists, and somebody say israel and united states of america supported nort iraq terrorists and give weapon to terrorists... always somebody shitting the peace.i gave you a history lesson i want my TIP bro
    That is most strange think, am i be palestinian i come israel and i have all this think like you say(college,job, home) I WANT CRY my head's right side says to me believe to dima, left side says don't believe to dima if palestinian people have all think in israel why they couldn't came israel? Israel's %95 jew. jews are don't like muslims jews always think we are the most powerful of this world like a our (written)holy book...
    But bro, how can innocent palestinian people learni israeli army 's warning without techonology no electiricity in gazza israeli soldiers bombed every house cause they want abolish hamas rocket i think hamas leader have no brain israel lost just 15 soldiers he lost +400 person and another think... if he has a brain he will fights in the tunnels i am scared i dont want give tactic to israel but bro i want believe you but it is hard can you understand hard but not possible i made bicep, i write for a hours see you again good bye.
    ···
   tümünü göster