1. 301.
    +2
    zirveden bi not daha ben yazıyım o zaman

    - öncelikle zirveye gelen herkese teşekkür ederim 20 kişiydik toplamda

    - seviş pastanesinin önünde toplanmaya başladık bizim pipigorentavuk öteki elemanı alıp gitmiş yemek yemeye 2 kişi bekliyoruz çıldırdım kimse yok diye elimizde inci sözlük yazıcak kağıt bile yok kağıt olsa kalem yok anasını satıyım her neyse sonra bizim bu nasıl pic oldum panpamızı gözüme gezdirdim ajan gibi etrafta geziniyor amk. içimden hayırdır dıbına koyim dedim ne ayak bu sarı sakallı eleman sonra geldi yanımıza bu sarı sakallı inci sözlükmü falan dedi orda kaynaştık daha sonra biri geldi olduk 4 kişi sonra ordan burdan derken olduk seviş önünde 13 14 kişi daha sonra yavaş yavaş geçtik alsancak çimlere

    - çimlere geçtik orada bizi 4 kişi daha bekliyordu olduk 18 kişi daha sonra takviye 2 kişi daha geldi olduk 20 kişi aldık içkileri başladık muhabbete koyu bir muhabbet oldu.

    - alkol içmeyen 4 kişi vardı bu binler birlikte oturdular yan yana dizildi muallakler birinin elinde 1 litre cola birinde didi birinde ice tea takılıyorlar.

    - ayıboğan bir panpamız vardı harbiden ayıboğan, karşısına ayı çıksa yıkar geçer o derece agnostgib panpamızın arkadaşıymış sözlüge yeni yazar olacakmış yaşı +30 larda inci sözlüğe layık bir adam.

    -nasıl pic oldum panpamız onu başka bir zirveden tanıyoruz ilk başlarda böyle biraz uyuz oldum ajan muhabbetine acaba ajan mı değil mi diye düşündüm, izliyorum hareketlerini sonra baktım bu adam gibi adam zarar çıkmaz başladık konuşmaya. Sarı sakallarından öpülecek bi adam öpemedim ama en yakın zamanda öpücem sarı sakallarından ağzım sulandı her neyse buraya geçiyorum değerini bilin bu adamın

    -depresyonstayla gitarist panpamız. gelmicek diye gitarı getirmedik bin sonradan bigibletle geldi bize sürpriz yaptı çok tatlıdır kendisii.

    -pipigorentavuk tam nicki bu değil ama siz anlayın bu adamı bayadır tanırım adam gibi adam zirveleri neşelendirir ilgi odağıdır + point veriyorum bu adama.

    -hobarahey 1. nesil özgüveni tavan olan panpamız zirveye tuvalet terliği ile geldi dıbına koyim ve gitti kızın yanına oturdu kızın numaranı aldı konuştu etti helal olsun şukunu verdim.

    -agnostgib panpamız ilk defa zirveye geç geldi oysa onun için düzenlemiştik zirveyi. sağlık olsun ayıboğan arkadaşı ile geldi zirveyi neşelendirdi. kendisi konyaya taşınıyor kendisini çok seviyoruz özellikle ben seviyorum saçları çok şekilllll *

    -manisadan gelen panpamız şuan nicki aklımda değil telefondan bakmak için üşeniyorum kendisi iyi bir adama benziyor daha sonra yapacağımız zirveelere kendisini davet edicem kesinlikle.

    -revan888 arap panpamız her zaman ki gibi yerini korudu zirvede ve sözlenmiş adam evleniyor ulan düğününe hep birlikte gidicez.

    -erotikokuz panpamız denize gitmiş denizden çıktığı gibi zirveye geldi dıbına koyim 20 dakika durdu gitti. Bizi görmek için geldi ama geldi yinede adam gibi adam dediğim gibi.

    -raskolnikov1 panpamız biz oraya gitmeden önce kendisi bizim yerimizi ayırmış çimlerde bizi bekliyordu sevimli çoçuk.

    -bizim çekik gözlü moby monster ile kankasıda raskolnikov1 gibi bizi çimlerde bekliyordu adamlar zirveye neşe katıyor severim kendisini.

    - daha sonra izbanda beraber gittiğimiz ve bornova sokağında geçerken yaptığımız muhabbet inanılmazdı 2 tane zirvede ilişkisi olduğunu düşündüğümüz binler arasında aramızda karı muhabbeti geçti ramazanda karıya gidicez diye planladık haftaya karıya gitmeyi planlıyoruz reyizlerle. 1 tanesinde tro sevdası çıktı ben tro gibicem diyip duruyo dıbına koyim ahahahaha

    -ve yazmayı unuttuklarım alınmasın ulan 1 tane daha bira aldım bu kafayla yazdırmayın daha fazla hatun mesaj bekliyor ona yazıcam. Numarası aldığım, olan herkesi seviyorum öpüyorum herkesi değerinizi bilin binler görüşmek üzere.

    özet; Zirve güzel geçti panpalar güzeldi gerçekten güzel muhabbetler oldu daha sonra ki zirvelere herkesi çağırıcaım seviyorum sizleri binler
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster