1. 1.
    +4
    Ve ayrıca beyler hiçbir alpha ortam içerisinde ben alpha erkeğiyim demez. Hissettirir. Burda bana güvenmeyebilirsiniz. Bu ne diyor dıbına koyim diyip başlığı terk edebilirsiniz. gibimde bile değil sonuçta kaybedecek bişeyim yok . Ama sizin kaybedecek çok şeyiniz olur. En başta kendinize şu soruyu sorun . Ben bir alpha erkek olabilir miyim ? Aynanın karşısına geçin .Sizce bu görünüşünüz bir alpha erkeğine yakışır mı ? En başta stilinizi yaratalım. Bir erkeği çekici yapan 3 şey vardır.

    1) Kokusu
    2)Gülüşü
    3) Ses tonu

    Koku olarak pahalı bir parfüm seçmenize gerek yok . 5 liralık çakma parfümler bile yeterli . Gülüş olarak kendinizi belli ve rezil edecek kadar kahkaha atmayın ve her şeye gülmeyin. Ses tonu olarak , Kerem Bursin'i örnek alabilirsiniz. Sesi bir alpha sesidir ama kendisi Omega'dır . En başta bunları halledin . Sonra hiçbişeyi giblememeyi öğrenin . Diyelim ki bir kızla internet üzerinden konuşuyorsunuz ve size şunu söyledi.

    "Ya Batuhan çok yakışıklı değil mi ?"

    Bu bir testtir. Aciz oruspu çocukları . Siz ne derdiniz buna ? Ya cevap vermezdiniz ya da "banane batuhandan" gibi bir cevap.

    Ya ben ne derdim ? Söyleyeyim

    " Erkek fantezilerini kendine sakla ve bana odaklanmayı öğren "

    Az biraz kaptıysan bişeyler ne ala .Alpha duruşunuzu gösteriyorum . ileri ki zamanlarda da kızların oyunlarını ortaya çıkarıcam ve hepiniz birer lider olacaksınız . Takipte kalın.
    ···
   tümünü göster