1. 1.
    0
    >Tarih 29.03.2014 Türkiye'de seçim haftasında Almanya Bundesliga'da Werder Bremen, Nürnberg, Dortmund, Wolfsburg maçları toplamda 4 maçta, Türkiye Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor, Kayserispor maçları toplamda 2 maçta ilk yarı maç sonu 2/1, 1/2 tarzı şike oluyor.

    >Burada dikkat çeken, bağımsız haftalarda kendi liglerinde yaptıkları şikelerin tarihlerinin ayın 9'u olması ve aynı hafta (seçim haftası) yapıldığında ise ayın 29'u olmasıdır (9-19-29 Şike Algoritması).

    >Seçim haftası Türkiye Spor Toto Süper Lig'de yapılan şikeler ile çok önemli göndermeler yapılmış ve seçimlerdeki hileye mesajlar verilmiştir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çaykur Rizespor'u ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kayserispor'u seçim haftasında maçlarını ilk yarı maç sonu 2/1, 1/2 tarzı şike ile alıyor.

    >Kayserispor, maçını şike ile Antalyaspor'dan alıyor ve AKP seçimlerde Antalya'yı CHP'den alıyor.

    >Çaykur Rizespor şike ile Akhisar Bld. den alıyor. Akhisar Bld. nerenin takımı MANiSA'nın. Akhisar nerede? Soma'nın komşusu. SOMA katlidıbının savcısı nereden? Akhisar Cumhuriyet Baş Savcısı Şahiner.

    >Seçimlerdeki bir çok ilde-ilçede seçimlerin başa baş gittiği söylendi ve bir çok olay yaşandı. Bunlardan en dikkat çekeni ve espirisi yapılan TRAFO’lara KEDi girdi dalgasıydı.
    ···
   tümünü göster