1. 1.
    +24 -8
    bir söyler misiniz bana? bunu bir izah eder misiniz riyakar muallakler. sizden sadeçe yedi fark istiyorum tabi bulabilirseniz. daha dün gezi parkında sokakta sagda solda sana karşı olan insanları çanlı çanlı katledip öldüren bir çok insanı sakat bırakan kafasını gözünü alenen hedef alarak patlatan öldüren gezi parkında çevreçi aktivist sivil halk çoluk çoçuk yaşlı kadın erkek demeden saldıran yaralıtan hakaret eden ülkemizin gördügü en büyük vahşete imza atan akp ile israil arasında ne fark var ??? yaptıkları birebir aynısı. bu olayların sorumlularından hesap soruldu mu hayir çeza alan oldumu hayır insanlar oalylarla alakası olmayan insanlar çanlı çanlı ateşe atıldı (bkz: hakan yaman) sorumluları bulunup yargılandı mı hayır dava açıldı mı tabiki hayır. ulan siz neyin goygoyunu yapıyorsunuz patates beyinliler siz israilin bugun filistinde yaptıgının aynısı türkiyede kendi halkınıza yaptınız . şimdi gelip burda insan hakları naraları atmanız ne kadar ironik kendinize dürüst olun amk muallakleri eli kanlı köpekler. adamlar kendilerinden olmayanlar insanlara aklımızın bile alamyaçagı vahşete ugrayınça (yapınça) bişey demezler üstüne oh olsun naraları çekerler lakin aynı tak başlarına gelinçe bir anda insan hakları meşalesi püskülü kesilirler.

    bu huur çoçuklarının şimdi akıllarına geldi insaniyet duygusu daha dün sokak ortasında katledilen anası babası ölmeden mezara konan insanlar için oh olsun pis itler diyenler şimdi araplar için zırlasın iki yüzlü köpekler

    bu sözde viçdanlı itlerin agzından hiç madımakı duymadık. niye duyalım işine mi gelir yağğğ olan alevi kürt insan değilki yağğğ diye inler ama işe israil girdimi insanlık nerde insan hakları nerde diye anırır.

    bu zalim kansız israil aranızda hiçbir fark yok bunu sizde çok iyi biliyorsunuz eli kanlı zalim riyakar katil köpekler

    edit: berkinin katili bak ne demiş gülmede ağla bu kadarda riyakarlık olunmaz

    http://www.milliyet.com.t...detay/1913993/default.htm
    ···
   tümünü göster