1. 26.
    +3
    dersane boyunca hiç pas vermedim buna beyler. nedense tuğçenin de bizi birlikte görmesini istemiyordum. ve çok heyecanlıydım. neredeyse kimseyle konuşmadım çıkışa kadar.

    çıkışta yine bizim haylaz tayfayla kahkahalar içinde çıktık. bu kız bana şöyle bi bakıp aşağı yoldan yürümeye başladı. bizimkilerde hahaha hihihi bırakmıyorlar. hiçbir şey söylemeden bir anda arkasından koşmaya başladım. tam yetişicem sığırlardan biri yakaladı kanka ne oldu nereye falan diye. kız yine hafiften bi arkasına bakıp gördü iyice kötü oldum beyler. lan diyorum git az işim var ooo ne işi falan rezil etti beni huur çocuğu. tam evlerine dönen yolda yakaladım bunu beyler sonunda. ya dedim kusura bakma arkadaşlar bırakmadı da falan. yoo önemli değil dedi bu. bir süre sessizliğin ardından konuya girdim. bir süredir bi kızdan bahsediyordum ya dedim hoşlandığım. evet dedi. o anki yürek patlamasıyla "o kişi sensin" dedim. bu bi anda durdu insanların içinde beyler çok fena oldum. ayaklarını yere sürüyor falan. en sonunda bende senden hoşlanıyorum dedi.

    resmen başımdan kaynar sular döküldü beyler. tamam o zaman görüşürüz diyip koşmaya başladım. çantamı çıkarıyorum sallıyorum koşuyorum eve doğru falan böyle bir mutluluk.
    ···
   tümünü göster