1. 1.
    +29 -1
    bu diyeceklerimi ciddi ciddi yapanlar mutlu olurlar beyler size tavsiyem olsun ;

    1- kızları asla ve asla giblemeyin üstünüze gelecekler emin olun.
    2-hiçbir insan evladını ailenizin önüne koymayın. aile herşeydir elin adamı-karısı ufacık zorlukta bırakıp gidiverir ama onlar(annen baban ve belki kardeşin) hep yanında olurlar.
    3-evde oturabilirsiniz ama çok oturmayın. özellikle sizi eve bağlayan gereksiz şeyler varsa onlardan vazgeçmeye bakın.. ama evde yaparsanız mutlu olacağınız bişey varsa da evde kalabilirsiniz önemli olan sizi gerçek anlamda mutlu edecek olanı seçin.
    4-güzel giyinin.. kendinize bakın. millet size imrensin..
    5-kimsenin yapamazsın dediği şeyleri yapmaya çalışın. uçuk kaçık şeyleri de yapmayın amk aptallık olur o.
    6-ne iş yapıyorsanız yapın o işte en iyi olun beyler bu hayat felsefeniz olsun çok yardımcı olur size.
    7-üniversiteye hazırlanan arkadaşlar 1 yıl boyunca disiplinli çalışın meyvesini alacaksınız.. üniversite zor diyenlere de kulak verin disiplininizi üniversitede de devam ettirirseniz mezun olduktan sonra çok rahat 2.5 milyar maaşınız olur minimum.. önemli olan kendinizi geliştirmeniz sadece okumak yetmiyor.
    8-en az 3 farklı yabancı dil bilin ve bunlardan birisi kesinlikle ingilizce olsun.
    9-size çok bağlı olan yapışkan bir kızı asla gibmeyin hayatınız kararır.. gibeceğiniz kız mümkünse tek gecelik ilişkiden olsun.. aslında evlenene kadar kız gibmemeniz en idealidir yoksa evliyken başınız çok ağrır.. her anlamda.
    10-evlendiğiniz zaman ailenizi ihmal etmeyin ama ailenize en iyi hayatı sunmaya çalışın.. eşinize her anlamda destek olun.. ayrıca yatakta da kesinlikle bencil olmayın karınızın cinsel ihtiyaçlarına öncelik verin gibip boşalıp kadını öylece bırakmayın boşanmaların birçoğu bu yüzden bile olabiliyor.. doğacak çocuklarınız için bir sonraki maddede de yazacağım. çocuklarınızın geleceğini sağlama alın bu da çok önemli.
    11-israf yapmayın ama cimri de olmayın ne kadar yaşayacağınız belli değil belki de bu yazıyı okuduktan birkaç saat sonra dünya hayatınız sonlanmış olacak.. aç kalma pahasına aşırı tutumcu olup para biriktirmeyin .. istediğinizi yiyin istediğiniz yere gidin kalan paranızı kenara koyabilirsiniz.
    12-çok güzel bi söz vardır kimin olduğunu tahmin ediyosunuzdur heralde bir çoğunuz .. söz şu : son gününüz gibi ahiret hayatı için , hiç ölmeyecekmiş gibi dünya hayatı için çalışın

    bunları yapın emin olun aşırı mutlu olacaksınız..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster