1. 1.
    +37 -3
    saraya genelev açtırıp kızkardeşini orada çalıştırmış, roma nın büyük reyizi...
    kendini krallıktan tanrılığa terfi ettiren , kız kardeşini tanrıça, atını senatör yapan tarihin en büyük delisi. yetmezmiş gibi kız kardeşiyle de evlenmiştir. tebrik etmek lazım aslında. bi yerde sistemi gibip atmış adam .
    filmin adı : caligula (1979)

    sırada daha manyak bir film var
    yönetmeni bu film yüzünden gibildi öldürüldü...
    tak yemekten her türlü cinsel sapıklıklara kadar sahnelerin bulunduğu, faşist italya'da geçen bir film.
    insanı şok eden sahnelere sahip sansürlenmiş, yasaklanmış bir film
    bunu izledikten sonra artık hayatınız eskisi gibi olmayacak...
    filmin adı : salo ya da sodom'un 120 günü (1975)

    genç bir kadın yazarın sakin ve sessiz nehir kenarındaki evine, huzur içinde çalışmasına devam etme ve kitabını yazma amacıyla gitmesi ile start almaktadır. buradan itibaren her şey yolunda iken bir anda, tüm gerçekliği içinde barındıran şiddeti ile perdeye yansıyan kareler, huzuru bulmak için gelen genç kadının vahşet ve insanlık dışı muamele ile karşılaşmasını ve sürüp giden eziyetler ve kadnı sonradan hepsinin izini bulup tek tek intikam alması konu ediniyor.
    filmin adı : day of the woman (1978)

    en iyi efekt gerçek olanıdır sözünden yola çıkılarak yapılmış 18 ülkede yasaklanmış, blair witch tarzı filmlere esin kaynağı olmuş bir film. bir grup bilim addıbının belgesel çekmek için amazonlardaki yerli kabilesine yapılan seyahat, ve bu zamanda başlarından geçen olaylar anlatılıyor. içerdiği fazla şiddet, tecavüz gibi sahnelerden dolayı bir çok ülkede sansürlenmiştir.
    filmin adı : cannibal holocaust (1980)

    iki amerikalı kız ve bir japon turist, almanya’da bir deli dokturun eline düşerek akıl almayacak korkunçlukta bir tıbbi deneyin parçası oluyorlar.
    filmin adı : the human centipede (2009)

    tüm dünyada yasaklanmış bi film. fazla söze ne hacet.
    filmin adı : sadomania (1981)

    öncelikle şunu söylemeliyim ki filmi kaldıramayacak arkadaşlar kesinlikle izlemesin çünkü film gerçekten çok ağır, kurşun gibi üzerine çöküyor insanın, benim filme uygun gördüğüm yaş sınırı 30 hatta 35 olabilir, film pgibolojinizi bozabilir hatta hayata küstürebilir kesinlikle.
    filmin adı : august underground's mordum (2003)

    şiddetin bir erdem olarak ve ahlaki çöküntünün ise bir yaşam tarzı olarak benimsendiği dünyaya hoşgeldiniz...
    filmin adı : katil ıchi (2001)

    geleceğin britanyasında, ilaç bağımlısı bir çete her gece şiddet gösterilerinde bulunmaktadır. adam dövüp, hırsızlık yapıp insanlara tecavüz etmektedir. bir gece çetenin başı alex diğerleri tarafından polise ihbar edilir. hapse giren alex'in cezasını hafifletmesi için önünde bir seçenek vardır: bir deneye tabi tutulmak. sonrasında alex'in hayatı tümüyle değişecektir.
    filmin adı : a clockwork orange (1971)

    zihinsel özürlü annesi edie, hasta ruhlu oğlu crackers ve yol arkadaşı cotton ile birlikte bir karavanda yaşayan, şişman ve moda saplantılı suçlu babs johnson'ın (divine) maceralarını anlatıyor. raymond ve connie, babs'ın 'dünyanın en çirkef insanı' unvanını elinden almak için ona postayla dışkı gönderip karavanını yakınca, aralarında pislik dolu bir savaş başlıyor.
    bu film için 1973 yılında bir gazetede 'ahlaksız! edepsiz! tanrı bu filmi yapanları, böyle kaba, rezil bir karmaşa kotardıkları için affetsin! dünyadaki izleyiciler de ebediyen minnettar kalsın!' ifadeleri kullanılmış olsa da empire bu filmi en iyi 50 bağımsız film listesinde 31. sıraya koydu.
    filmin adı : pink flamingos (1972)

    17 yaşındaki mari ve arkadaşı phyllis, hayranı oldukları bir grubun konserine gitmek üzere yola çıkarlar. fakat bu yolculuk, hayatlarının son ve en trajik yolculuğu olacaktır.bir grup katil tarafından yolları kesilen kızlar, bütün bir gece işkence ve her türlü şiddete maruz kalarak öldürülürler. kızları öldürdükten sonra kaçarken bir eve sığınan katiller, kendileri için de sonun başlangıcına geldiklerinden habersizdirler. sığındıkları evin sahipleri, marinin anne ve babasıdır. kızlarının başına gelen felaketten habersiz olan anne ve baba, evlerine sığınan gençlerin işledikleri korkunç cinayetin farkına vardıkları anda, dehşet saçan bir intikam planının uygulayıcısı olacaklardır.
    filmin adı : the last house on the left (1972)

    sinema tarihinin en orjinal filmlerinden birisi olan film, david lynch'in ilk uzun metraj filmidir. dev makinelerin çalıştığı dumanlarla kaplı bir evrende geçen filmde jack nance'in canlandırdığı henry spencer'ın özürlü kız arkadaşı olan mary x'den (charlotte stewart) mutant bir çocuğu olur. bu öykü etrafında ilerleyen film, 30 dakika boyunca spencer'ın kabusuna bizi davet eder. filmde henry spencer evi terk eden kız arkadaşının öfkesini bebeğini öldürerek dindirir. bir sürü rahatsız edici imge, izleyicinin algısını allak bullak eden bir ses bandı ve siyah-beyaz görüntüleriyle, 'eraserhead' bir deneysel sinema başyapıtıdır. filmde fantastik görüntüler çoğunluktadır.
    filmin adı : eraserhead (1977)

    bir televizyon kanalında yönetici olan max renn, kanalında cinsel içerikli basit filmler göstermekten hiç çekinmeyen birisidir. raytingleri artıkmak amacıyla araştırmalar yapan max renn bir korsan yayına denk gelir...
    videodrome isimli underground yayın , ilk başta gerçek cinayetlere yer veren bir 'snuff' tv havasındadır.
    filmin adı : videodrome (1983)

    ikinci dünya savaşı’nın sonlarına doğru çin toprakları üzerine kurulan, askeri üs filo 731′den isim alan film, burada gerçekleştirilen gizli deneyleri anlatıyor. tutsak çinliler ve bir miktar rus, bu deneylerde canlı kobaylar olarak kullanılıyor.
    filmin adı : hei-tai-yang-731 (1988)

    anna, george ve oğulları georgie, tatil için göl kenarındaki evlerine gelirler. burada tanıştıkları iki garip gencin evlerine habersiz bir şekilde gelmesiyle birlikte, ailenin iyi başlayan tatili berbat bir kabusa dönüşür.
    filmin adı : funny games (1997)

    anormal ilişkiler üzerine kurulmuş, belli bir öyküye sahip olmayan bir film. üç kızkardeşin hayatına bakıyoruz: bir tanesinin mutlu bir evliliği ve üç çocuğu var, ancak pgibiyatrist olan kocası; kafasında 11 yaşındaki oğlunun sınıf arkadaşlarını toplu öldürme hayalleri kuruyor. ikinci kızkardeşe ise doktorun hastalarında bir tanesi asılmaktadır. üçüncü kızkardeş, şişman sevgilisini rededince sevgilisi tarafından lanetleniyor.
    filmin adı : happiness (1998)

    genç bir gazeteci snuff filmler hakkında araştırma yapmaya başlayınca yeraltında kalmış sırlar çözülmeye başlar.. şok eden görüntüler şiddet ve olaylarla korkunç bir sarmal içine düşer.
    filmin adı : snuff 102 (2007)

    joosep'in okuldaki günleri sınıf arkadaşlarınca kötü mualeme görerek, hakarete ve fiziksel saldırılara uğrayarak geçmektedir. bu gidişata kayıtsız kalamayan kaspar'ın joosep safına katılmasıyla beraber her ikisinin de hayatı dayanılmaz bir hal alacaktır. estonya'nın 2008 yılı
    filmin adı : klass (2007)

    aoyama, 7 yıl önce karısını kaybetmiş ve o günden beri bir kadınla flört etmemiştir. onun kederli yaşantısına bir kadının girmesi gerektiğine inanan tv yapımcısı arkadaşı, ilginç bir plan yapar. tv şovunun içinde bir bölüm yaparak, sözde oyuncu seçmeleri yapacak ve bu sayede aoyama'ya uygun bir eş bulacaklardır. başarısız ve komik pek çok aday sonrasında, asami adlı çok çekici bir kadın çıkar karşılarına. onun ideal eşi olacağına inanan aoyama, kısa zamanda kadının geçmişi hakkında garip şeyler öğrenir. genç kadın, unutulmayacak bir intikam peşindedir.
    filmin adı : ôdishon (1999)

    alex ve marcus, fransa'da yaşayan mutlu bir çifttir. ancak günün birinde alex, yolda yürürken saldırıya uğrar ve bir adam tarafından ona tecavüz edilir. marcus tecavüzcüden intikam almak için hemen harekete geçer ve arkadaşı pierre ile birlikte onu aramaya koyulur.
    filmin başrolünde, o yıllarda evli olan monica bellucci ile vincent cassel yer alıyor. 2002 yapımı gaspar noe filmi, içindeki tecavüz sahnesiyle uzun süre konuşulmuştu. filmin tersten akan kurgusu, olayların kronolojik sırasının tam tersi bir akış sunuyor. filmin mottosu olan "le temps détruit tout (zaman her şeyi yok eder)" sözleri de filmin konusuyla yakından ilgili bir cümle olarak filmin değişik yerlerinde karşımıza çıkıyor.
    filmin adı : ırréversible (2002)

    ferre yıldızı hayatının rolünü kabul eder ancak yönetmenin kendisi için cinayet planları düşündügünü bilmemektedir.
    filmin adı : a serbian film (2010)

    sembolizmin önemli bir örneği olarak kabul edilen bir film.
    dünyanın kurtuluşunu anlatan sembolik bir film. film tanrının karnını deşerek kendisini öldürmesiyle başlıyor. tanrının küllerinden toprak ana doğuyor ve kendini hamile bırakarak dünyayı doğuruyor.
    filmin adı : begotten (1990)
    ···
   tümünü göster