1. 1.
    +1
    öncelikle bir kızın hayatı erkekden ibarettir. her ne kadar itiraf etmesenizde hayatınızdaki tek hayal zengin yakışıklı bir adamla evlenmektir.
    ama bunlar sadece laf ,yalanlamak elbet kolay. ama şimdi kanıtlara gelelim:
    1.Küçükken tüm erkek çocuklarının eğlenme kaynağı kovalamaca, araba oyuncaklarıyla oynama, boğuşmak ve spor iken bir kız çocugunun tek eglencesi evcilik , barbie bebek olması.
    2. tüm bilim adamlarının ve diktatörlerin erkek olması : dedigim gibi kadınların tek hayali iyi bir eşle evlenmektir hayalleri arasında dünyayı yönetmek veya bilim insanı olmak yoktur (istisnalar kaideyi bozmaz).
    3. KADIN dırdırı : asla susmak bilmemeleri sürekli erkekler tarafından ilgi çekme istegidir evlendikden sonra bir kadının tek amacı erkeğinden daha çok ilgidir.
    4.evlendikden sonra çirkinleşmeleri: nasıl olsa bir limana çapa atmışlardır artık. güzelliğin hiçbir önemi yoktur.
    5. soruyorum size hiçbir kadının bir araya gelip bilim konuştuğunu ,spor konuştuğunu , tarih konuştuğunu veya ekonomi konuştuğunu duydunuzmu ? hayır ortalama şunu konuşurlar:
    * filanca yerdeki indirimi duydunmu
    * evliyse : çocuklar nasıl eşin ne yapıyo ?
    * 13-25 yaş arası: ayy feysde gördünmü berkcan (uydurma isim) gamzeyle (uydurma isim) tekrar çıkmaya başlamışlar.
    *ayy geçen hoşlandığım cocuk bana mesaj attı.
    tarzıdır.

    6. bir erkek asla diğer erkek arkadaşını çirkin veya kötü bir halini görse dalga geçmez veya üzerinden prim yapmaya çalışmaz eğer hatası varsa düzeltir. ama kadınlarda öyle işlemez onlar için bir yarıştır ve herkes onun rakibidir.

    7. evlenme teklifinin onlar için aşırı derecede mutlu edici birşey olması : evet herkes en az 1 kere evlenme teklifi videosu izlemiştir kadınların yüzünü görmüşsünüzdür erkekler bu mutluluğu osbir çekerken yakalayamıyorlar düşünün onlar için ne kadar önemli birşey.

    8. bekarete önem vermeleri: sonuçta hayatınız bu sizin bu giderse iyi bir erkekle evlenme şansınız azalacak.

    evet arkadaşlar dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz ama bu %90 böyledir.
    ···
   tümünü göster