1. 1.
    +22 -4
    bundan artık herkes o kadar emin ki kimse şaşırmadı bile, zira 30 mart seçimlerinde bu beynine sıçtığımın halkı o kadar delile (fotoğraflar, ses kayıtları, yazılı belgeler vs.), hakarete ve dalga geçilmeye rağmen bu adamın partisini %48 ile seçtiler. üstelik nerdeyse çaba harcamadı bile miting yapmaktan başka. 1-2 kez montaj diyip geçiştirdi, üstünü falan kapamaya çalıştı baktı olmuyor sosyal medyayı sansürledi 1 hafta kala ama millet yine sesini çıkarmadı. herkes heyecanlı heyecanlı bekledi seçimleri belki bir değişiklik olur, bu gerizekalı millet bu sefer farketmiştir belki bunların nasıl insanlar olduğunu diye ama gördük ki bu bile çözüm olmadı.

    şunu anlayın artık dostlar; bu millet, kendilerine değer verilmesini ve güzel şartlarda yaşamayı falan umursamaz. başlarına gelecek adamın sünni olması ve gösteriş olarak namaz kılarken çekildiği birkaç fotoğrafı, mitinglerde 'allah, din, peygamber' demesi onun başa gelmesi için yeterlidir. fakir insanın elinden her şeyi al ama dinini alma...

    bu adam, ciddi anlamda korkmuştu da yaptığı pislikler su yüzüne çıktığında. yüzünden, hareketlerinden ve konuşmasından belli oluyordu bu. belki de o bile beklemiyordu böyle bir sonucu. derin bir oh çektikten sonra seçimlerin ardından, kendi kendine şaşırmıştır bu kadar etkileyebilmiş miyim ben bu halkı gibisinden. şahsen ben 30 mart seçimleri için ciddi anlamda umutluydum, nihayet gerçek yüzleri görülmüştür bu adamların diye. ancak, bütün umutlarımı kestiğim ve bu ülkeden ciddi anlamda kurtulmak zorunda olduğumu farkettiğim bir seçim oldu sadece.

    halk kendine bunu reva görüyor ve inatla seçiyorsa ona da saygı duymak lazım ayrıca. sonuçta gerçek yüzlerini de biliyorlar artık. ona rağmen ülkenin yarısını kendine oy verdirttiyse, kimsenin yapabileceği bir şey yoktur ve hatta bu seçimde %60 civarı oy alarak seçilmesi içten bile değildir.

    bana mağlup gözüyle bakanlar da olacaktır, bunun için kızanlar da. ancak, şuna dikkat çekmek istiyorum. yandaşlarının bile kendisiyle ters düştüğü bir parti 12 yıldır türkiye'nin ağzına sıçıyorsa ve bunun gücünü rte'nin kendisinin de dediği gibi halktan alıyorsa yapılabilecek ne vardır daha? her şey denendi, son yol olarak kendilerinin dahi laf edemeyecekleri bir aday çıkartıldı karşılarına. karşılığı ne oldu? durun ben söyleyeyim, ismiyle dalga geçildi ve islamcı olmakla suçlandı.
    ···
   tümünü göster