1. 126.
    +1 -1
    bu ceyhun olayı buymuş demek vay huur çocuğu kızı hamile bırakıp kaçmış amk. esraya gidip mutlu haberi vermeliydim hemen yanına gittim.

    ben: esra gel konuşucaz
    esra: ne var be ne var
    ben: gel buraya kız güzel haberim var ormana gidelim biraz
    esra: tamam hadi gidelim

    evden çok az uzaklaştık etrafı kolaçan ettim zombi falan yoktu zaten sopam da yanımdaydı esrayla konuşma vakti gelmişti.

    ben: esra cenk bize onay verdi
    esra: oha nasıl ya?
    ben: kızma bana şu ceyhun olayını anlattı bu yüzdenmiş hep olanlar
    esra: yaa öğrendin demek...
    ben: yemin ederim bana güvenebilirsin seni nasıl sevdiğimi görüyosun
    esra: beni hiç bırakma olur mu hiç
    ben: zombi olsan bile seni hep yanımda gezdiricem (gülümsedim)
    esra: şapşal şey

    esra kocaman sarıldı bana bu kızı üzmemeliydim. artık metin 1, esra 2ydi benim için tabi bu yüzden cenk de 3. geri kalan ölse gibimde değildi. bu arada esranın dudaklarına yapıştım geçen yarım kalan öpüşmenin tekrarıydı bu. o kadar şehvetli öpüyordu ki beni oracıkta yatırıp gibmek için çıldırıyordum ama şu ceyhun olayı yüzünden ileri adımı atmaya çekindim. şaşırırcasına esra tişörtümü çıkarmaya başladı. hiç kaçırır mıyım bende onu soymaya başladım. azgın köpekler gibi yemeye başladım onu kaç gündür cinsel birşey yaşamamışım tabi..

    pembe sütyen vardı içinde 85 beden bir sütyen. hemen çıkardım sütyenini memeleri gayet diri ve canlıydı aman tanrım iliklerime kadar boşaltıcaktı bu kız beni. boxerımı indirdi saksoya yatmasını bekleyemezdim tabi o da sakso çekmedi. elleriyle mastürbasyon yaptı bana gibimi iyice kaldırana kadar. bende onun kilodunu indirdim parmaklarımla dıbını okşadım iyice bir yandan da o diri beyaz memelerini emiyordum esra inlemeye başladı köklemem için inliyordu. yarrağa muhtaç bir huur gibi inliyordu "hadi gir aşkım" diye diye inliyordu. yarağımı kökledim içine önce yavaş yavaş git gel yaptım. aman tanrım bu duyguyu tatmayalı çok olmuştu sıcacık kaygan bir amcık... mmmmm.. müthişti... çıldırttılça daha da hızlandım hızlandıkça daha çok tırmaladı beni. sonunda yannanımı çıkarıp dışarı boşaldım. zevkten uçmuştuk ikimizde nefes nefese kalmıştık...
    ···
   tümünü göster