1. 1.
    +7
    oranlar

    hizbullah: 1982 yılında kurulan hizbullah, israil'le sıcak savaşa girmesiyle ve oldukça eğitimli savaşçılarıyla tanınıyor. forvet hattında seyid hasan nasrallah 98 oynuyor. 4-4-2 domuz bağı taktiği ilerliyorlar.

    oran 1,75
    ---
    pkk: 1978 yılında öcalan tarafından kurulmuştur. iran türkiye gibi ülkelerin başına bela olmuştur. her ne kadar 99 oynayan öcalan türkiye ile yaptıkları maçta sakatlanarak esir düşse de, karayılan 85 lik ortalaması ile orta sahada en iddaalı oyuncu. kendilerini gerilla olarak nitelendirselerde, huur çocuğu stratejisini uyguluyorlar. en iddaalı taktikleri lan bölücülükle 5,5-5,5 oynuyorlar. ayrıca yedek kadrosu çok güçlü olduğu için şampiyon olabilirler. (ypg, pejak vs vs) ortasahayı ikiye bölerlerse işe yarar.

    oran 2,25
    ---
    ışid: 2014 yılında eyüp el masri tarafından kurulan en iddaalı kadro. teknik ve kondisyon bakımdan çok iyiler. çölde kelle rövaşataları ile ünlüler. top geçer kelle geçmez mentalitesinde oldukları için, çalım atmak yürek ister. zira tam çalımı atmış kaleye gidiyorken, arkadan gelen bir kılıç kellenizin filelerle buluşmasına sebebiyet verebilir. ayrıca santradan füzeyle gol atma denemeleride tehlikeli olabilir. oyuncuların tamamı 99 olduğu için en iddaalı takımdır. yedek kadrosunda t.c'den transferini tamamladıkları bir büyükelçi ve 50 kadar özel harekat polisi var.

    oran 1,13

    ---
    öso: 2012 yılında riyad el esad tarafından kurulmuştur. kontraataklarıyla ünlüdür. özellikle alevilere karşı handikaplı üstünlükleri olsa da, deplasmanda kürtlerle genellikle beraberlikle sonuçlanmıştır skorları. esad'ın ilk 10 binine karşı orta saha mücadelesi takdire şayan olsa da, toplu hücum stratejisi, yerini tam defansa bırakmıştır. oyuncuları nike total99 bazuka sayesinde bileklerine müthiş bir şekilde hakim olabiliyor. ancak savaşçı güçleri genellikle 85 civarı

    oran 3,15

    ---
    el kaide: 1988 yılında sscb ile abd arasında yapılacak maç öncesi, sscb ile hazırlık maçı yaparak ortaya çıkmış, uzun süre usaame bin ladeen tarafından teknik direktörlüğü yapılmış eski takım. eski kadrosu defalarca uluslararası intihar kupalarını kaldırsa da altyapıdan yetiştirdiği teröristleri yeni kupalarda çok geride kalmıştır. genellikle kelleşata adı verdikleri vuruşları ile ünlüler. eski oyuncuları neredeyse full kadro 109 oynuyorken, şimdilerde 75 kadar oynuyor.

    oran 3,02

    kupaların temsili müziği https://www.youtube.com/watch?v=FQ49H25PuCg (şampiyonlar ligi müziğine taş çıkartır.)
    ···
   tümünü göster