1. 1.
    +10 -1
    şu sözlükte hep bahsettiğim savunduğum ve etrafımdaki kürtlerin yaptıklarını gördükçe daha da inandığım görüşüm var. faşist olan türkler değil kürtlerdir. eğer kürtler şu an nüfus olarak bizden fazla olsalardı türkleri katlederlerdi.

    ben türküm dediğimiz anda faşist damgası yediğimiz şu günlerde artık hiçbir itibarımız kalmadı. ne vatanı ne milleti ne de bayrağı yani hiçbir milli değerimizi koruyamıyoruz.

    çıkmışlar bir çözüm süreci.. ulan çözüm süreci dediğin böyle olmaz. sen devletsin. anlaşmak zorunda kalan terörist olmalı. nasıl ki ingiltere bunu başardı. araştırın beyler.

    kürtlere verilen bu taviz bize kötü sonuçlar doğuracak. neden mi ? tarihe bakın. osmanlı zamanında azınlıklara kapütilasyon verdiğinde neler olduğunu. ki ben kürtler kadar lanet bir azınlık görmedim daha.

    şimdi ellerinde klavye ile türk olduğu halde vatanını savunan, tek gayesi vatanın milletin baki kalması olan türk kardeşlerine söven sözde hümanist özde kürt milliyetçileri. sizlere sözüm artık özünüze dönün lütfen. türkün türkten başka dostu yok bunu unutmayın.

    bakın son zamanlarda olan olaylarda bile bir kürt nasıl milliyetçilik yapıyor görün. http://imgim.com/amkkurdu.jpg

    gördünüz değil mi ? milliyetçi faşist kürt. bir de bu oç benim sınıf arkadaşım. sınıfta 15 16 kürt var ben daha hiçbirinden duymadım teröristleri eleştiren bir kelime.

    bu adam sosyalist olduğunu iddia eden bir kürt. onun da kanıtı var . şu paylaşımı : http://imgim.com/amkkurdu2.jpg

    ey solcu türk kardeşlerim! kendinize gelin. eğer bu ülkeye bir şey yapılırsa, bu ülkeyi yine türk savunacak.

    ne akp liyim ne mhp li ne chp li. sadece 1 ideolojim var. türkiye cumhuriyeti devletini hep baki kalması ve hep gelişmesi.

    edit: 1. capsteki faşizmi anlamayan panpalarım için bir panpamın yazdığını aynen editliyorum.

    adamlar istiyor ki hep biz konuşulalım. ulan 48 tane insan kaçırılmış. bir sürü türk şoför kaçırılmış. dünyanın en vahşi terör örgütü tarafından. 3 kürt göçük altında ölmüş onu konuşun diyor oç.

    edit2: http://imgim.com/amkkurdu3.jpg

    şu capse bakın şimdi. bir sosyalist bunu der mi lan ? yani sosyalist benim bildiğim halkların kardeşliğini savunur. beyler bu kürtlerin hepsi sosyalistim diyor ve siz solcu türkleri kendi emellerine alet ediyorlar. yapmayın lütfen.. solculara lafım yok hatta ekonomi anlayışını beğenmiyor değilim ancak onların ekmeğine yağ sürmeyin.
    ···
   tümünü göster