1. 1.
    +2 -24
    gelsin bakalım.

    dizilin ulan izmirli gavatlar . çıt çıkarmayın lan. dıbına koduklarımm.

    o narin, kıyamadığınız ince belli, sırma saçlı, küçük burunlu dolgun dudaklı, dolgun göğüslü ve kalçalı ablalarınızı üniversiteye göndermeye utanmıyor musunuz ?

    düşünsenize onun sevgilisi olduğunu ? ve bu kişi inci sözlükte yazar..

    düşünemiyorsunuz değil mi ? mideniz bulandı. kalbinize bıçak saplandı. ama nerde ? siz gavatlara koyar mı ? koysaydı üniversiteye göndermezdiniz.

    şimdi size ablanızın sevgilisi ile yaşadığı ilişkilerden bir kısım vereceğim. ve bu da en azı.

    düşünsenize çocuk her zadığında ablanızla buluşuyor. sarıldğı gibi tüm vücudu ile yapışıyor ablanıza. memelerini aralarında eritiyorlar, tıpkı kaşar peynirin tost olduğunda ekmek arasında erimesi gibi. çocuk zevke geliyor ve gibi kalkıyor. haşmetli yannanı ablanızın tam amcığına denk geliyor. ablanız da bundan zevk alıyor. sonra kuytu bir yere oturuyorlar.. korkmayın miniminize ederek anlatıyorum.

    oturdular. ablanızın bacaklarına başını koydu çocuk. bağdaş kurmuş olan ablanızın. ablanız çocuğun saçını okşarken çocuk ablanızın memelerini avuçluyor alttan alttan. arada da zütüne küçük dokunuşlar yapıyor.

    tabii bu kesmiyor onları. hemen kalkıyor erkek. haşmetli dimdik olmuş fermuarı açıyor ve ablanıza oyna diyor. ablanız erkeğinin daşşak kokusuyla harmanlanmış kıllı ve kokuşmuş yannanını eline alıyor.. narin elleri ile erkeğinin yannanını okşuyor. acemi olduğundan tam yapamıyor. erkek göğüslerle ilgilenirken azıyor daha da fazla. sonra dayanamayıp ablanızı yatırıyor. ters çeviriyor ve arkasından yaslıyor haşmetliyi pamuk gibi zütüne. ablanız çıdırıyor zevkten. erkek tabii dayanamıyor ve çıkarıyor haşmetliyi ve ablanızın eline yüzüne bırakıyor.

    deediğim gibi bu en az yaşanabilecek durum. bir de evde düşünün..

    hala ablanızı üniversiteye göndermekte kararlı iseniz, yapacak bir şey yok. tescilli gavatsınız..
    ···
   tümünü göster