1. 51.
    +4
    uyandığımda güneş tam tepemdeydi. ayaklarımın önünde duran kibrit çöpleri ve kibrit paketi çekti önce dikkatimi. anlamsızca bakıştık 1-2 dakika onlarla. neler olduğunu kavramaya çalışıyordum o anlarda galiba yada öyle bişey.sol elimin altında biraz ıslak sigara paketini fark ettim sonra. alıp içine bile bakmadan koydum cebime. hala herşey yerine oturmamıştı. parça parça aklımdaydı tüm gece.bir ara yanımdan geçen bi sokak köpeğini hatırlıyorum banktan güç bela ayağa kalkarken.

    içinde bulunduğum parkı ömrümde ilk defa görüyorum. sabah yürüyüşü yapmaya gelen insanlardan top oynayan çocuklara kadar baya kalabalık bi park. yürüyorum biraz ve parkın çıkış kapısını görüyorum. yolda yürümeye devam ediyorum nereye gittiğimi bilmeden. hasgibtir amk nerdeyim la ben gibisinden kelimeler dolaşıyor aklımda.bi 20 dakika kadar endişe içinde dolaşıyorum sokak sokak. sonra o tekel bayiiğini görüyorum uzaktan. biraz yaklaşınca tüm o parçalar birleşiyor zihnimde.bir anda alarm sesine uykudan uyanmış gibi kendime geliyorum telaş içinde.

    lan naptım ben amk neden kaçtım evden dalan derken kaldırıma çöküyorum. ellerim kafamın arasında ağlıyorum hafif hafif. sonra sokaktan geçen bi kaç kadının sesiyle kendime gelip toparlanıyorum. acilen eve gitmeliyim amk lan diyerek tutuyorum evin yolunu...
    ···
   tümünü göster