1. 25651.
    +2
    öncelikle kesinlikle uyuşturucu değildir zaten anlattığımda anlayacaksnız neyin ne olduğunu

    uçuyorsunuz beyler üç gün boyunca rahatsız edilmeyeceğiniz bir ev ve en az üç arkadaşa (biri kullanmayacak) sahip olmanız lazım.

    Evde superman mı ıstersınız, ölen dedenizin duvardaki çerçeveden çıkıp yanınıza mı oturmnızı istersiniz her taku yaşayabiliyorsunuz. tabi her şeyin bir bedeli var. halüsinojen etkisi 7 saat civarı sürüyor ama siz en az 30 saat uykusuz kalıyorsunuz ayrıca 2-3 gün süren mide bulantısı ve hiç bir şey yiyememe durumu.

    Bunlara rağmen uyuşturucu kullanmadan uçmay isteyenler rez aslın anlatmaya başlıyorum.

    tarafımca denenmiştir

    Başlıyorum;

    ihityacımız olanlar:

    Tantum Verde 50 Mg Tablet (bakın sprey değil) (kas gevşetici hap)

    Bunu eczaneden temin edeceksiniz beyler eğer eczaneci ağır bin değilse ve sizde tipsiz bir ergen değilseniz annemin hapı bitti falan demeniz takdirinde 5-6 lira karşılığı verecektir (her kullanıcı 1 kutu alacak)

    üç kişi olduğunuzu varsayıyorum evdesiniz saat akşam 10.30 suları yanınızda biri ayık kalacak ve diğer ik kişi 30 saniye aralarla tam 15 adet hap içeceksiniz (ciddi hastalığınız yoksa ölüm riski yoktur)
    ilk 1 saat hiçbirşey olmayacak vazgeçmeyin. 1 saatin sonunda ilaç etkisini göstermeye başlayacak elinizi hareket ettirdiğinizde eliniz hareket ederken izler bırakmaya başlayacak ve bu çok eğlenceli muallakler öyle böyle değil hiç sıkılmadan oynayabilirsiniz. 2. saate geldiğimizde artık tam olarak etkisine girmiş bulunuyorsunuz ve arkadaşınızın omzunda kafası kadar tarantula, yerde gezinen fareler tuvalete gittiğinizde tuvalette o ana kadar hiç görmediğiniz sıçan bir adam görebilirsiniz. bunlar o kadar korkutucu şeyler değildir ve bilincinizi kaybetmiyorsunuz tam olarak ayıldığınızda herşeyi hatırlayacaksınız.

    + bu anlattıklarımı yaşamak için;

    -karanlık bir ortam olması lazım ve pc ekranı gibi parlak şeylere bakarsanız halisünasyon etkisi geçer.

    dezavantajları:
    en az 30 saat uykusuzluk; ki uyuma isteği geliyor ama uyuyamıyorsunuz. anlatılamaz. kötü bir durum
    24 saat boyunca hiç bir şey yiyememe; karnınız acıkıyor ama yediğinizi kusuyorsunuz zaten boğazından geçirebilene helal olsun
    mutsuzluk tribi

    ben geçen yıl denemiştim anlattığım dezavantajlardan farklı bir sorun yaşamadım ama yinede

    sonradan oluşabilecek sıkıntılardan sorumlu değilim

    sorun cevaplıyım
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster