1. 276.
    +2
    Oncelikle gecmis olsun kardesim . Agir yobaz , kezban , gerikafali ,banana bir konyaliya dusmussun anladigim kadariyla . Bu kezodan kurtulmanin cesitli yollari var tabi ki . Bunlardan en kisasi ve seni ugrastirmayacak olani , sosyal platformdan bi sure kendini soyutlaman, hattini degistirmen , varsa ortak arkadasiniz topunun gotune tekmeyi vurmandir . Eski sevgilimle dogum gunlerinde mesaj alisverisi yapiyoruz o yuzden olmaz gubi bisey demissin . E biladelimin biladeli cak mesaji numaram degisti vesaire diye cok mu zor ?
    Ikinci yontem ise hukuksal yollar . Bu yuzolcumunu gibtigim konyanin kezbanindan önce polise basvur . Boyle boyle bu picolar beni tehdit edio , rahatsiz ediliyorum de goster mesaji arama kayitlarini . Kizlik raporundan da korkma ; amin ne zaman kapaklarinin acildigi , kendi rizasiyla mi zorla mi , kim tarafından oldugu her tak cikar .
    Icini ferah tut , sinirle bi hata yapma sogukkanliligini koru . Konya , Kayseri , Nevsehir , Yozgat ve bilimum ic anadoluda ikamet eden comarlardan uzak dur kulagina kupe olsun bu da.
    ···
   tümünü göster