1. 1.
    +10 -1
    siz hala umutsuzluktan mı bahsediyosunuz lütfen bu yazıyı sonuna kadar okuyun
    sakın vazgeçmeyin. unutmayın "Başarısız olduğunda değil Pes ettiğinde kaybedersin"
    belki şu an sizin aklınızdaki fikir tüm insanlığı etkileyecek bir fikir. inatçı olun biraz.
    tarihte bunun çoook örneği var. mesela :
    eğer edison 1000 küsür denemeden sonra 1001. yi denemeseydi milyarlarca insanın hayatını kolaylaştıran milyonlarca icada öncülük eden böyle bir icadı kim bulabilirdi.
    eğer wolfgang amadeus mozartın annesi 16 çocuk çook fazla 17.ye hiç gerek yok deyip 17. çocuğu doğurmasaydı birçok akıma öncülük eden dünyayı sallayan bir müzisyen görebilecek miydik ?
    eğer j.k. rowling isimli iki çocuk annesi eşinden ayrı sosyal güvenlik kurumlarından asgari bir ücret alarak evini geçindirmeye çalışan bir insan trende aklına gelen harry potter kitap serisini bastırmak için getirdiği 12 kitabevinden sonra 13.ye gitmeseydi şu an 40tan fazla dile çevrilen ve tüm dünyada bir fenomen haline gelen Harry Potter serisini okuyabilecek miydik veya izleyebilecek miydik ?
    eğer stephen king'in birçok kitabevinden geri çevrilen ve umutsuz vaka diyerek çöpe attığı kitabı karısı çöpten çıkarıp bastırmak için ısrar etmesini istemeseydi stephen king ismini bilirmiydiniz?
    eğer bill gates'in lise hayatı bittikten sonra babasıyla çalışmaya başlasaydı bilgisayara kafa yormasaydı şu an bu yazıyı okuyabilir miydin ?
    tarih böyle birçok hikayeyle dolu benim aklıma gelenler bunlar
    senin aklına koyduğun şey belki birçok mucit için ilham kaynağı olacak
    denemekten sakın vazgeçme
    ···
   tümünü göster