1. 1.
    +1 -1
    beyler hayatımı değiştirmeye kesinlikle kararlıyım bu sefer kaybeden ben olmayacam bu başlığı 1 yıl sonra editleyeceğim, isteyen reserve alabilir ya da 1 yıl sonraya mesaj bırakabilir herkesi haberdar edecem isterse 50 sayfa olsun.

    şimdiki durumum;

    sınavda çok kötü yaptım seneye tekrar deniyecem en az 350 mf4 puan türünde hedefim (bu sene çalışmadım hiç 220 geldi ygs)
    kilolu, sivilceliyim 95 kilo, yüzümde keder var yaşım daha kaç ki hayattan bıkmış usanmışım. masturbasyonun ferrenun haddi hesabı yok onlarıda bırakıcam .
    bu yaşıma kadar sevgilim olmadı beğenilen adam olmadım hiç bu duygularımı tatmin edecem.


    kısaca küllerimden doğacam lan ! seneye neler yaptığımı editlerim olmadı alnın ortasına bir kurşun. (ciddiyim)

    seneye görüşürüz beyler

    Edit; beyler yaklaşık 2 ay geçti halen başlığı upluyor ve entry girerek rapor veriyorum sizde yazabilirsiniz.

    edit2: 26 temmuz 2014 halen burdayım hayat halen tak gibi ama sivilcelerle ilgili ilaç kullanıyorum nerdeyse halletim, kıyafet falan almaya, kombin yapmaya başladım ama kilo duruyor ders yine çalışmıyorum.

    bu arada masturbasyonu halen bırakamadım bilmem kaçıncı denemem daha 3. gündür yapmıyorum.27temmuz2014/RAPOR TAMAM/

    EDiT 13.01.2015 110 KiLO OLDUM SANIRIM HiÇ BiR ŞEY DÜZELMEYECEK HiÇ BiR ŞEY YAPMADIM GEÇEN ZAMANDA SiZiN HAYATTINIZDA NELER DEĞiŞTi?000 TARIH 20 OCAK 2015 SANıRıM BUGÜN 2 POSTA 31 ÇEKTIM ferre SEYRETTIM HEMDE IĞRENÇ ferreLARDAN DENEMELERIM YGS ADıNA 200*230 BANDıNDA LYS SıFıR. UFACıK BIR UMUT YOK SANıRıM . BELKI BIR GÜN
    ···
   tümünü göster