1. 1426.
    +5 -1
    -bi kere kız üstüme işemişti , yatak komple sidik kokuyordu , çamaşırları makineye atarken ev arkadaşım gördü o da aldı kokuyu ben yaptım sandı.

    -bi keresinde kız yarım bırakıp işemeye gitmişti , şarıl şarıl işedi amk iyi içmiştik kafamız güzel değildi ama epey içmiştik.amk böyle tuvaleti deldi sandım , odamın karşısında tuvalet ama arada 2 kapı da kapalıydı. tiksindim o geceyi öyle kapattım uyudum ayağına.

    -bi tane kaşar arkadaşım vardı , bu arada bize geliyordu işte aynı şehirde okuyoruz. zayıf bi kızdı memeleri de küçüktü ama zütü de daracıktı. anal fantezim de var zaten ama izin vermiyordu kız , korkuyordu.bi gün zar zor ikna ettim deliği biraz genişletecem diye 20 dakika ayırdım , işin ortasında zütüm acıyo diye kastı kendini amk kızı gibimi koparıyodu.ben de o anın kızgınlığıyla kafasına patlattım bi tane ama çok ağır vurmadım. sonra bu ağlamaya başladı ben devam ettim , zaten kız sado-mazoşistti ısırıp tırnaklıyordu gibiş ortasında.ben de hoşuna gidiyor diye devam ettim. sonra da iyice şımarıp suratına boşalmaya kalktım ama kız sevmiyordu biliyordum ama yaptım işte. sonra bu ısırdı gibimi ben bıraksın diye 3-4 kere daha kafasına vurmuştum.ama kan oturdu gibime 1 hafta korktum bişey oldu diye. neyse sonra bi daha görüşmedik zaten.
    ···
   tümünü göster