1. 1.
    0
    12 Aralık 1972'de ünlü ve ultra zengin Rothschild ailesinin kızı Marie-Helene de Rotschild, Fransa'da bulunan ve kendilerine ait olan Ferrieres Şato'sunda dünya jet sosyetesine özel bir davet verdi. Günümüzde Illuminati Partisi olarak anılan organizasyon gerçekten oldukça değişikti...

    Partiye katılan erkekler siyah takım, kadınlar uzun elbise giyecek ve kafalarına sürreal birşeyler takacaklardı. Ne fazlası ne de eksiği olması konusunda tüm davetliler uyarıldı. Tüm davetiyeler, ancak aynadan bakınca okunacak şekilde tersten yazıldı.

    Bu tarz paranın sınırsız olduğu organizasyonlarda Rotschild'i sınırlayan tek şey elbette sadece hayal gücü oluyor. Öncelikle efsanevi şatonun ışıklandırması özel olarak yapıldı, uzaktan bakıldığında sanki yanıyor gibi gözüküyordu. içeri giren ziyaretçilerse şatonun içerisindeki dev merdivenlerde, kedi kostümü giymiş ve çeşitli pozisyonlarda yatar halde olan erkek ve kadın hizmetçilerle karşılaşıyordu.

    ilk şok atlatan ziyaretçiler, şatonun içerisinde özel tasarlanmış bir labirente giriyor ve akşam yemeğinin verildiği yere ulaşmaya çalışıyorlardı. Eğer kaybolurlarsa ıslık çalıyorlar ve merdivende yatan kedi kılığında hizmetçiler yardımlarına koşuyordu.

    Evsahibesi Marie-Helen'in, mücevherlerle süslenmiş bir dev kafası taktığı bu özel gecede aşağıdaki fotoğraflarda görebileceğiniz gib Salvador Dali de misafirlerden biriymiş.

    http://imgim.com/9591inciz3141079.jpg
    http://imgim.com/8286incix5177544.jpg
    http://imgim.com/8084incix7159408.jpg
    http://imgim.com/634incil3905809.jpg
    http://imgim.com/4879incid7211814.jpg
    http://imgim.com/1217inciq9692570.jpg
    http://imgim.com/7114inciy3504397.jpg
    http://imgim.com/7610incin4149314.jpg
    http://imgim.com/8752incih4995161.jpg
    http://imgim.com/8982inciy712928.jpg
    http://imgim.com/518incit7868087.jpg
    http://imgim.com/8074inciu3339928.jpg
    http://imgim.com/8437inciw1140208.jpg
    http://imgim.com/8141incii3072300.jpg
    http://imgim.com/4149incix3160914.jpg
    http://imgim.com/9730incix8229264.jpg
    http://imgim.com/201incia2430081.jpg
    http://imgim.com/9196incih8404668.jpg
    http://imgim.com/6944incir9260937.jpg
    http://imgim.com/1292incif342319.jpg

    Dünya,bu Lucifer(iblis) emirli,Yecü'c ve Mecü'c destekli,deccaliyet çağı ve ondan da önce başlayıp,New World Order(Yeni Dünya Düzeni)'in sahibi on üç aile tarafından sömürülmektedir.Almanya'dan sosyalizmi,Rusya'dan komünizmi,son olarak ABD'den de kapitalizmi çıkararak ve bunları yoğurarak New World Order(Yeni Dünya Düzeni) sistemi ile kimi savaşları çıkartan kimi barışları yapan,ulus-devletleri yıkarak Böl-parçala-yut sistemi ile efendiler Lucifer(iblis)'in emriyle deccaliyet çağını yaşatarak Lucifer(iblis)'in yardımcısı deccalin,çıkartılacak olan Armageddon doğrusu HarMegiddo Savaşı ile hakimiyetini sağlamaktır.

    Rockefeller Ailesi:Bu aile Rothschild ile piramidin en tepesinde,Lucifer(iblis)'in emirlerini yerine getiren ailedir.Ailenin kurucusu petrol baronu John Davidson Rockefeller'dir.Chemical ve Chase Manhattan Bank'ı 1955 yılında ticari bir evlilikle birleştirip bankacılık sektörüne adım attılar.Diğer bankacılık devi şeytani aile Rothschild'in desteği ile ABD'nin mali piyasasında önemli söz sahibi oldular.Görünürde ekonomik faaliyetler için kurulmuş Trilateral Komisyunu'nu 1973 yılında Rockefeller ailesinden David Rockefeller kurmuştur.Gene Council of Foreign Relations(CFR)'in kurucusu David Rockefeller'dir.Birleşmiş Milletler binasının bulunduğu Eait River'daki çok değerli arsayı Birleşmiş Milletler konsorsiyumuna hibe etmişlerdir.Ayrıca aile Standart Oil'in sahibi,Yale Üniversitesi'nin finansörü ve Kurukafa Ve Kemik Tarikatı'na üye veren,toplayan kişidir.Türkiye'deki işbirlikçisi ve akrabası ve onun üzerindeniş yürüttüğü aile Koç ailesidir.Gezi Parkı olayında George Soros'un Açık Toplum Enstitüsü ile rol oynamıştır.Ve bir de Doğan ailesi vardır.

    Rothschild Ailesi:Rothschild ailesi,ataları Mayer Amschel Rothschild tarafından 18.yüzyılda Almanya'nın Frankfurt kentinde Yahudi gettolarında ceketinin yakasına astığı sarı siyon yıldızıyla dükkan olarak kullandığı küçük bir evde,eski elbise ve antika madeni para satarak karanlık güçlerle ticarete başlamıştır.Warburg,Schiff,Loeb,Goldman,Kuhn,Cohen gibi diğer Yahudi aileler ile karşılıklı dayanışma içinde yürüttükleri ticari ve ailevi ilişkiler ile zamanımızda bütün dünya piyasalarını kontrol eden finans şirketlerinden ve Avrupa'daki çeşitli ülkelerde en büyük bankaların sahibi olan dev bir imparatorluğun varisleridirler.Heinrich Heine şöyle demiştir:

    Para zamanımızın Tanrısı,Rothschild ise peygamberidir.

    Dupont Ailesi:Kimyasal ürünlerin bir numaralı ismi Dupont ailesidir.Bütün dünyada her evde birkaç tane Dupont ürünü kullanılır.Özellikle de barut ve patlayıcılarda tekel oluşturmuşlardır.1799 yılında Amerika'ya göç eden Pierre Samuel Dupont,illuminatik sistem ile bağlantısı olan ilk Dupont'tu.ABD Başkanı Jefferson'ın yakın arkadaşıydı ve ABD hükümeti ordunun barut ihtiyacının karşılanmasını bu yakın arkadaşına vermişti.Dupont ailesi Freeman,Astor,Rockefeller,Rothschild ve Russell aileleri gibi uyuşturucu ticaretinden yüklü kazanç elde etmişlerdir.Dupont ailesi,II. Dünya Savaşı'nda,Adolf Hitler'e askeri malzeme ve cephane yardımı yapmıştır.

    Habsburg Ailesi:Avrupa'nın gizli kralı denilen ve Roma imparatorluğu'nun imparatorlarından V. Charles'in soyundan geldiğini iddia eden,Avusturya imparatoriçesinin oğlu doksan sekiz yaşındaki Otto Von Habsburg,ailenin en yaşlı üyesidir.Habsburg ailesi,Hıristiyanlık inançlarına ters düşen,Hz. isa'nın karısı ve çocuğuyla birlikte çarmıha gerilmekten kurtularak Fransa'ya kaçtığı ve meşhur Merovengian(Merovenj) Hanedanlığı ile karışarak soylarını devam ettirdiğini savunmaktadırlar.

    Ayrıca Otto Von Habsburg,kurulması planlanan Büyük israil Devleti'nde Kudüs Kralı olmaya aday olduğunu açıklamıştır.Habsburg ailesinin bir önemli özelliği ise Hz. isa'nın soyunu korumaya adadıkları bilinen Sion Manastırı isimli örgütle çok yakın ilişkileri oldukları ve bu örgütü finanse ettikleridir.

    Russell Ailesi:Bu ailenin geçmişi uyuşturucu ve köle ticaretine dayanmaktadır.Ayrıca Kurukafa Ve Kemik Tarikatı ve Yehova Şahitleri'nin kurucularındandır.Tarikatların kurucularından olmadan önce,General Russell illuminati ile bağlantı kurmuş ve örgütün fikirlerinden etkilenmişti.Yehova Şahitleri satanist bir tarikattır.Gizli ritüelleri ve liderlerinin konuştukları Enokyan diline satanist tarikatlarda rastlanmaktadır.Russell ailesinin Pittsburgh'ta özel bir mezarlığı vardır.Ayinlerini ve gizli ritüellerini burada yapmaktadırlar.Russell Vakfı,Kurukafa Ve Kemik Tarikatı'nın gizli finansörüdürler.

    Warburg Ailesi:Rothschild ailesinin ortakları ve geçmişi bu aileyle aynıdır.ispanya'ya kaçan Simon Von Kessel burada zamanla Warburg şehrine yerleşerek soyadını değiştirmiştir.Simon Von Kessel'in torunu Marcus Gumprich Warburg tefecilik ve tüccarlıkla Hamburg'a yerleşti ve bankacılık alanında yoğunlaştı.M.M. Warburg,bankasını kuran Marcus'un oğulları,Rothschild ailesi ile ilişkilerini yoğunlaştırdılar ve bütün Avrupa'nın finans piyasasını tekellerine aldılar.Almanya başbakanıyla ve prenslerle Max Warburg yakın ilişkiler içindeydi ve kraliyet saraylarına mali danışmanlık yapıyordu.

    Oppenheimer Ailesi:Nicholas Oppenheimer,şeytani sistemin Güney Afrikalı üyesidir.Elmas Kralı babası Harry Oppenheimer'dan büyük bir miras devralmıştır.Dünyadaki elmas yataklarının yüzde doksan beşine ve diğer altın,platin gibi değerli taş ve maden yataklarının çoğunluk hisselerine sahiptir.Rothschild ailesinin desteğiyle Cecil Rhodes'un sahibi olduğu,Güney Afrika'daki en büyük maden şirketi De Beers Consolidated Mines Şirketi'nin kontrolünü elinde tutar.Dünyanın en büyük Yahudi Tapınağı olan Johannesburg'da inşa edilen tapınağın baş finansörüdür.Mossad ile yakın ilişkisi vardır.

    Morgan Ailesi:Rothschild ailesinin ABD'deki,Rockefeller ile beraber en büyük ortaklarıdırlar.Kurucu aile üyesi J.P. Morgan(John Pierpont),Rockefeller Hanedanlığı'nın kurucusu John Davidson Rockefeller ile 1800'lü yıllarda ABD'nin para politikasını yönlendirmek üzere planlar yapmışlardır.J.P. Morgan'ın babası Junius Spencer Morgan,ingiltere'ye iş seyahatleri yapardı.George Peabody adlı bir yatırımcıyla ortak daha sonra adı Morgan&Company olarak değişecek olan bir finans şirketi kurmuşlardı.Rothschild ailesinin Amerika ayağı olarak beraber çalışmaya başladılar ve Rothschild ailesiyse Morgan ailesinin Avrupa yatırımlarını kontrol ediyorlardı.Morgan ailesi 1900'lü yılların başında Rothschild'lerden sonra dünyanın en büyük bankacılık devlerinden biri oldu.
    ···
   tümünü göster