1. 6051.
    -1
    panpa 3 senedir bi kızın peşindeyim çok kötüyüm bana lütfen yardım et.
    ilk gittiğimde tanışmak istedim reddetti sonra bi şekilde arkadaş falan olduk ama senin bu anlattıklarının hep tersini yaptım kontrol, karar verme safhası hep ondaydı.her şeyi ona bıraktım aciz gibi kaldım karşısında. çok yalama yaptım kıza karşı yani kız beni bildiğin cepte görüyor.1 sene falan arkadaş kaldık sonra kız artık olmuyo dedi görüşmeyelim bidaa dedi ben de yanına gitmedim.ama aralıklarla arıyodum sesini duymak için o da bişi demiyodu. çok rezil bi durumdayım inan ki.
    geçenlerde aradım 1 ay oldu doğm gününü kutladım. sonra işte dün de okulda göz göze geldik selam verdi bende verdim selam.
    bugün de yanına gittim önüne çıkarmış gibi yaptım aa tesadüf falan gibisinden,ama yememiş olabilir.
    gözleri yeşildir yolda bi kedi gördüm yürürken bize bakıyodu dedim onun gözleri seninkilerden daha güzel, espirili bi şekilde dedim güldü aq ilk defa
    sonra konu açıldı kalıplısın biraz dedim o da biz ona balık etli diyelim falan filan dedi tabi canım falan yaptım böyle ama kız balık etli yani gerçtekten de.dedim kilo vermişsin falan ay evet bunu duyunca mutlu oluyorum falan filan dedi neyse ben kaçim dedim uzaklaştım fazla uzatmadan.
    baktım karşıya geçiyo ben de bunu izliyorum döndü baktı arkasına panpa napim nasıl bi yol izliyim artık, kız beni istemiyo aq nasıl bana olan görüşünü dğeiştirebilirim yardım et nolur
    ···
   tümünü göster