1. 1.
    -1
    Öncelıkle son zamanlarda birçok başlık görmeye başladım.Çoğu espırılı ama bı hayli ciddi konular.Şimdi ülkemiz çok sıkıntılı bir donem geçiriyor iç savaş baştakiler yuzunden kapının eşıgınde. Herkez eşit ve ozgur yasamalı ama bu hakkı aramanın yolu silaha başvurup dağa çıkmak değil. Ben şunu soylemek ısterım bu ulkede ermenılerde boyle yaptı yunanlılarda sonları ne oldu? Bakınız azız türk halkı dedıgımde eğer kürtler alınıyorsa ve kendılerini ayırıyorlarsa onlarda bir sorun var demektır. Ben bu gune kadar bırtane kürt politikacısını barış isterken gormedım hep tehtıdkar bır tavırla bu ısteklerı savuruyorlar.

    Sonuç ülkemiz için kötü. Ne mutlu türküm demek Faşizm sembolü haline geldi ne yazikki ülkemizde.Şaka gibi gunler geçirmekle birlikte sürekli namlunun ucunda bir halk.Çözüm ise bilmiyorum nasıl olucak. Barış süreci altında ulke kımlere emanet edılıyor artık gormemız lazım. Yapılması gereken eger gerçek bir barış isteniyorsa halklar arasında olmalı ve kameralar onunde tum türkiyeye yansıtılarak oturup sorunlar tek tek masaya yatırılmalı. Kürtlerın haklarını savunan apo vs ermeni şaka gibi. Malesef bu konuları iyi araştırmamakla birlikte fazla okuyanda bir toplum değiliz.

    Şunu artık görmemiz lazım 2.Kurtuluş Savaşını veriyoruz. Biran önce halkı aydınlatmak için üstümüze düşeni yapmamız lazım gerekirse sokakta eğitim verilmeli , halk bilgilendirilmeli. Biz bunu başkalarının üstüne attıkça bakın ne hale geldik.Ya hep beraber birleşip bu sorunu atlatıcaz yada hep beraber yok olucaz. Ancak Mustafa Kemal Paşanın yaptıgı gıbı tüm halkı, kurumları,taraftar gruplarını vs. birleştirebilirsek ve beraber hareket edersek bu sorunları atlatabiliriz.
    ···
   tümünü göster