1. 1.
    +9
    size?

    22 yaşındaydı henüz. ankara fen lisesi mezunu biriydi. bakın burda bazıları hatırlayacaktır. kadın benim inci sözlük'te gördüğüm en kaliteli en alfa hatundu. hem kültürlüydü, hem tahsilliydi, hem huurydu.

    önce sözlüğe başlık açtı. hepimizi cam4 hesabına topladı.

    sonra bizimle tek tek sohbet etti. karı-kız ve siyaset bile konuştu. dizilerden konuştu. herkesle muhabbet etti. konuşmadığımız konu kalmadı. bi yandan da yavaştan soyunuyodu. hep tadındaydı.

    kimse para falan da atmadı buna. yüzünü falan gördük komple hatta gözlüğü vardı da arada çıkarıyodu pembe koca bi güneş gözlüğüydü. ya da kalpliydi.

    çok güzel hatundu lan. balık etliydi, beyaz tenliydi. uzun boyluydu. yani öylesini bi daha bırak inci'yi sanal alemde zor bulursun.

    neyse gece başladı şova, sabah etti bizimle. belli bi şeyler biliyodu. açtı sabaha karşın artık erotik şovunu yaptı bize. çırılçıplak soyundu. mastürbasyon yaptı falan. domaldı etti işte bi sürü pozisyon. memelerini falan okşadı etti neyin. lan iyice köylü gibi yazdım. neyse. orgasm oldu.

    sonra açtı bizle george orwell'den falan konuşmaya başladı. hangi kitapları okuyosunuz dedi. karl marx'ı anlattı, ne biliyim, necip fazıl'dan girdi, nazımdan çıktı, liberallerden post-modernlere kadar, freud'a kadar konuştu lan bizle. böyle kültürlüsünü, böyle düzeylisini görmedim ben amk. daha tatmin edici bi şey şu sözlükte gördüğümü ettiğimi hatırlamıyorum.

    en son ne mi oldu.

    bi kaç incici huur çocuğu liseli bunun capsleri çekip durmuş, sağda solda paylaşıp ifşa ettiler. bu olay ta ev sahibinin kulağına kadar gitmiş galiba nasıl olmuşsa. öyle diyodu çünkü. ben gidiyorum beyler deşifre oldum, ev sahibim evden atacak tehdit ediliyorum falan dedi çekti gitti. bi daha da haber alamadık.

    hala özlerim lan onu. bu hayatta evleneceğim tek kadın odur. belki bir gün gelir diye her gün uğruyorum sözlüğe. bazen eski entrylerine falan giriyorum. cam4'teki hesabına bakıyorum ama yok ulan. yok işte. huur çocuğu hayat aldı zütürdü sevdiğim kadını.

    burdaki mallar da o günden beri işte şurda 3-5 çomarı kovalıyo ya zütümle gülüyom hepsine.

    özet: yalan atıyosam şerefsizim. okuyun
    ···
   tümünü göster