1. 33926.
    +3
    15. sayfaya kadar özet:
    adamın apartmanında kavga çıkıyor tabi olayda genç bir kız var ve incici yazarımıza sığınıyor. yazarımız daha önce muhabbeti olmadığı ancak simaen tanıdığı, okuldan kaçtığı için kendisini döven fakat gecenin bu vakti kendisini aramayıp yatıp uyuyan bir aileye sahip olan kızla aynı odada bilgisayar başında oturuyor, kızımızın fotoğraflarını çekip sözlüğe yüklüyor.
    uzun bir sessizliğin ardından incici yazarımız kıza yaklaşıp sevdiğini söylemiş yaklaşıp öpüp koklayıp bi güzel pompa (!) (bkz: içeri girdiğimde çoktan soyunmuştu) daha sabah neredeyse hiç tanımadığı kızımız bu yazarımızla sevişirken çıplak fotoğraflarını çektirmiş ve kendini tüm dünya ve internet alemine teslim etmiştir. daha sonra yazarımız kısa zaman içinde 18 ine girecek olan kız ile evlenmeyi düşündüğünü (1 hafta sonra askere gidecek bu bin hatırlatırım) çok ciddi düşündüğünü söyler. kızla seviştikleri için kıza kendi pijamalarını verir ve incici yazarımızın genç kızlık happy dog pijamaları kıza tam olur. bu sırada kızımız kendi odasına çekilir ve kızı soyarken çatır çatır fotoğraflarını çektiğini söyleyen kızla çok ciddi düşünen yazarımız şimdi kızın fotoğraflarını çekmeyi bırak kızın odasına bile girememektedir. hala daha 24 saat önce neredeyse tanımadığı kızla yakında evleneceğini beyan etmekte 20 yaşında olduğunu ısrarla belirtmektedir.

    şimdi diyorum ki: bu noktadan hikayeye inanan akıllara sokayım. caps isteyen pm atsın, yollayayım yeter ki bu geceyi burada sonlandırın, bu hikayeci panpamızı tebrik edelim yalanına sokalım ve iyi geceler diyelim.
    ···
   tümünü göster