1. 15676.
    +3
    https://www.youtube.com/watch?v=NeqIWE6qk3w

    ne demiş abimiz:

    "biz eskiden uyuşturucuyu kulaktan alırdık."

    breh breh!

    gün: cuma
    saat: 08:35
    ofiste tek başına günü vol 3542..

    bu şarkıyı en az onun kadar güzel söylüyor olmam, ölmeseydi de son bir kez birlikte söyleseydik düşüncemin önüne geçemiyor. çok sevdim onu. çok ama. aslında düşününce en çok onu sevdim. en çok ama. öyle çok ki. çok yeteri kadar çok değil ki hem. çoklar olmalı. çokçalar olmalı. anlamadın değil mi? paragraf başı yap şimdi!

    güne hani şarkıyla başlıyorsam onunla veda ediyorum. elimdeki çay fincanını sevipte,sevdiceğine bir kez olsun doyasıya sarılamayanlara kaldırdım. ama sizler hep başka şeyler kaldırıyorsunuz. oh my goodness!

    ses ver şimdi bak ne diyor: 1:40

    -benden daha güçsüz değilsiniz ki.

    benim güçsüzlüğüm ruhen değil sadece bedenen de. hiçbir kadın bir adamla baş edecek kadar gücü toplayamaz kendinde. bu yüzden bizleri diri diri toprağa gömerler. bu yüzden hani çokça da sevildiğimizden üçe beşe bölüp kimsenin ulaşamayacağı yerlere kaldırırlar. ya da öyle çok seviliriz ki öyle de inanırız ki güçsüzlüğümüz bir tek sevdiğimiz aama olur. ve en çok yine onların elinden alınır hayatlarımız!

    ses ver şimdi bak ne diyor: 4:19 -

    uzanan elimi tutun ne olur.

    bu dünyanın en acı sözü olarak girmeli literatüre. kimse, birini el uzatırken yalvaracak kadar düşürmemeli oysa. şarkının her bitiminde başa sar, tekrar dinle, sar başa, tekrar,sar. tekrar ve yeniden sar.

    kirpikleri kaşına değen kimse çirkin değil. güzelliği bedende arayanlar, beden işçiliğine soyunanlara sövüyor en çok. ne dedim bir daha oku, lütfen!

    saat 08:45
    gün: cuma
    ofiste bir başıma günü vol 3543.

    hava parçalı bulutlu, yer yer sağanak yağmur. ellerim kurumuş, kendime zarar vermeyi bırakıp toparlanmalıyım.. sizi kızdıranları, hayatı dar edenleri affetmeyin. affetmek allaha mahsus demediler boşuna. iki elinizin yakasında olacağı insanların yüzüne kusun.


    ne diyor? ses ver bak 2:14

    -benden daha yalnız değilsiniz ki..
    ···
   tümünü göster