1. 15626.
    +5
    Ağladım baya. Uzun zamandır ağlamayınca, her şey yolunda sanınca tuhaf geliyor.

    Bindiğim asansör 13 kişilik ve 1000 kiloya kadar taşıyabiliyor. Ama bu benim sorunum değil. Sizin de. Hatta bu bir sorun değil. Bu sadece 13 kişilik asansöre 14 ve üzeri kişi bindiğinde sorun teşkil eder. Değil mi?

    Etimizi derimizden ayırmak istercesine acı çekmemize neden olanlar, çekse canımızın acısını.

    Ha, deyince olmaz! Zamanla unutulmaz! Bazı yaralar izini bırakıp ..

    Toparlayamadım, he de geç. Aç karnına sade kahve içmek metabolizmayı hızlandırır, tok tutar. Her şeyi de benden öğrenmeyin. Acıyı canınızla bilemeyin. Kimseyi canınız pahasına, sizi hayata küstürecek kadar sevmeyin. Tek güzelliği; gözleri olan kadınları gözünden etmeyin.

    Birinin boynuna sarılıp;

    " Ama yine de sevmiştir değil mi" deyip ..

    Boğazımdaki düğümü gibeyim.

    Havuç kemirmek: dünyanın en iyi antidepresanıdır.

    Mide bulantısını geçtim; bir şey yiyememek, bünyeyi sarsıyor bir yerde. Vitamin almalıyım, onu unutmalıyım, hayata tutunmalıyım. Biliyorum, evet!

    Bir tek ben üzülmüyor, bir tek ben aldatılmıyor ve lanet olsun ki her yazdığım satırda gözümden bir tek benim yaş gelmiyor.

    Bileklerimi kessem. Kendimi üçe beşe bölsem. Evlere servis edilsem.

    Kustum lan! Midem ağzıma gelecek sandım. Bir başka kadınla da başka kadınlarla da.. Neden hayata tutunmak için ilaçlara boğulan ben oluyorum?

    Biri silsin gözümden akan yaşı.
    Ne olur.

    Hadi ama.

    Yalnız yaşıyor olsaydım geceleri iç çamaşırına ihtiyaç duymazdım. Çırılçıplak koşmak istiyorum ben. Avazım çıktığı kadar ” ananızın dıbına kadar yolunuz var” diye boğazım parçalanana, kan kusana kadar bağırasım var. Oysa dün akşam kustum daha.

    Kadının kaderi neden aldatılmak? Niye abi! Niye niye niye! Niye adil değil olanlar. Bak! Yine ağlıyorum. Annemin kaderi benim ki.. O da geceleri ağlar.

    Bak! Kızardı yine gözlerim, döndü kan çanağına!
    Bahaneler. Bahaneler. Gözünü sevdiğim bahaneleri. Kendimi 24. kattan aşağı bıraksam parçamı bulup toplarlar diye oturuyorum yerimde.

    Cesedimi bile bulamasalar keşke:

    Ne olur, kimse hayata küstürmesin beni.
    ···
   tümünü göster