1. 1.
    +37 -6
    en önemli edit: Geçen sene bu zamanlarda şöyle bir başlık açmıştım bilen bilir. bu başlıkta bu konunun sonuna doğru geliyorum ama asıl bombayı şu başlıkta tam 20 mayısta yani başlığı açıktan tam bir sene sonra vereceğim;

    http://ccc.incisozluk.cc/...u-başlığa-yazacağım/

    başlık hemen silineceği için takipte kalın.!!

    en başa edit: beyler kaynaklar el altından ücretle alınmış sızıntı bilgiler, deep web ve şuana kadar tuttuğum kendi notlarım. zaten anlattığım konu öle herkesin zütünün yiyip dile getiridği bi konu olmadığından boşuna kaynak sormayın. istiyene elimdeki pdfleri atarım

    evet beyler yaklaşık 73 gündür bu konu üzerinde araştırma yapıyorum.

    2013 sonlarına doğru yazdığım başlıkları takip eden varsa nikola tesla hakkında gerek deep webten kendi edindiğim, gerek para karşılığı satın aldığım amerikan ordusuna ait sızıntı gizli belgeleri ortaya koymuş ve tesla hakkında türkçe hiçbiryerde bulamayacağımız bilgiler vermiştim.

    bu başlıkta çok farklı birşey tartışacağım için önceki başlıklara değinmeyeceğim ama isteyen olursa linklerini atarrım.

    Bu başlıkta aklımı kurcalayan çok önemli bir komplo teorisini ele almaya çalışacağım. Öncelikle teorimi ve neden bu fikre kapıldığımı söleyeyim;

    Teori: "Adolf hitler nikola tesla tarafından kontrol ediliyordu"

    Sebeplerim:
    • Nikola Tesla kendi çalışmalarını durdurmak ve elektiriği ücretsiz yaymak için yaptığı çalışmalar yahudi lobileri tarafından engellenmişti. ve edison yahudi lobileri ile iş birliği yaparak elektriğin ücretli bir şekilde kablolar aracılığı ile sunulmasını sağlıyordu. Yahudiler nikola tesla gibi bir dahiyi tarihe gömdüler.

    • Adolf hitler orduya katılmadan önce birçok yahudi tüccar ile yakın ilişki içerisindeydi, o zamanlar ressamlık yapıyordu. babasını ve annesini kaybettikten sonra yoksul evlerinde kalmaya başlayan hitler birçok yahudi yanında çalışmış ve iyi de yahudi çevre edinmeye başlamıştı.

    • Dönemin en fazla yahudi nüfusa sahip ülkelerinden biri almanya idi. en fazla yahudi nüfusa sahip olup, siyasi açıdan en tutarsız ülke yine almanyaydı çünkü birinci dünya savaşında yenilgiyi kabul etmişlerdi.

    • birinci dünya savaşının bitişi ile, nikola teslanın zihin kontrolünü başardığına dair evrakların yılları ve hatta mevsimleri neredeyse birebirdir. nikola tesla yazılarıma bakarsanız zaten orda edindiğim gizli belgeleri türkçeye çevirmiştim. hatta ingilizce ojinalinide scan edip yollamıştım.

    • adolf hitler bir süre görme bozukluğu ve zihinsel destek yardımı aldı. doktorlar sebebinin savaş yorgunluğu olduğunu hatta gaz saldırısına maruz kaldığını belirttiler. hitler birinci dünya savaşında hep ön cehpede almanya adına savaştı. savaştığı cephenin coğrafi konumu aslında, teslanın zihin kontrolü için sırbistanda gizlice yaptığı deneyin coğrafi konuşlları ile aynıdır.

    evet bunun gibi daha detaylı birçok sebep ve kanıtlarım var dinleyen varsa anlatıyorum.
    ···
   tümünü göster