1. 51.
    +12
    gece uçak yolculuğumdan sonra havalimanına indik sağ salim, fakat o saatte şehir içi ulaşım yoktu ve mecbur taksiye binecektim.

    neyse girdik kuyruğa baktım hatunun biri elinde valizler çıtı pıtı bişey hemen yanaştım yanına, pardon hangi istikamete gideceksiniz diye sordum.

    kız ile gideceğimiz yön aynıydı, o halde birlikte binelim taksiye diye teklifimi sundum, kız da aaa çok iyi olur hem ortak ödemiş oluruz dedi.

    Neyse ben geçtim ön koltuğa benim muhite geldik söföre usta beni şu sağda indiriver dedim ve o an taksimetre 30 tl civarı falan tutmuştu.

    artisiz ya amk 40 tl uzattım hadi hayırlı geceler dedim kapıyı açmaya yeltenince arkada oturan kız aaa napıyosun lütfen hiç gereği yok şöför bey geri verir misiniz beyefendinin 20 tlsini diye çıkıştı.

    ben zütveren. havan kime karıya gereksiz artistliğin ne gereği var. yo yo yo yo yo sorun değil kalsın teşekkür ederim iyi geceler diyerek kapattım kapıyı.

    sonra beynim yandı ulan bu karıyı birdaha nerde görcem, bari ismini cismini feysini en kötü numarasını falan alsaydım diye çok pişman oldum.

    hala o kızın beni yolda görüp aaa sen o gece taksi parasını ödeyip çok cool takılan centilmen erkeksin, o geceden beri seni düşünüp duruyorum seni arıyorum iyiki çıktın karşıma hadi bana gidelim demesini bekliyorum binler :(
    ···
   tümünü göster