1. 3526.
    +3
    Beklenilenden daha az atraksiyon yaşatan sezon finaliydi. Çünkü gruptan olupta bu bölümde yer almayan oyuncular yüzünden kafamızda birsürü soru kaldı amk?

    - Beth kebap mı oldu yoksa iskender mi? Yada yaşıyo mu amk?
    - Tyreese ve Carol neden bu bölümde yer almadı?
    - Tyreese ve Carol tren raylarından gittiklerine göre ön kapıdan tecrübesizce girecekler ve direk 2 kişi imha olacaklar. Sonra ricklerin bulunduğu vagona şutlanacaklar gibime geliyor.

    --spoiler--
    --spoiler--
    --spoiler--
    Michonne'nin körelttiği zombilerin onun yakınlarının olması en can alıcı noktalardan birisiydi.

    Carol ve tyreese'yi hersheli gösterdikleri sahnelere koysalardı şimdi izleyenlerin kafasında daha çok merak kalacaktı. Bilmiyorum orada nasıl bir ince mesaj verdiler ama 43 dakikanın 30 dakikası gereksizdi. Rick, carl, daryl, michonne kaçtığı esnada konteynırların içinden "yardım" seslerini duyunca anladım ki bu terminus hiç de çetin bir yer değil.

    Etrafta söylenilenlere göre rickin ekibini kurtarması beklenen birkaç karakter-ekip var.

    - Tyreese & Carol
    - Beth
    - Negan
    - Morgan

    Negan: Rick'in başına gelebilecek en bela karakter diye geçiyor. "Kötü adam neden iyilik yapsın ki" sorunsalına cevap olarak Brian yani vali cevabı verilebilir. Çünkü o da ilk başta iyilik yaptı ama liderlik vasıflarından dolayı roller değişti.

    Robert Kirkman'ın yaptığı açıklamada Negan diziye 5. sezonda katılacaktı. Ya Rick'in grubunu bu piskopat abimiz kurtarır yada terminus'un başında bu vardır. Yada bir ihtimalle terminus sonrası rickin karşısına çıkacaktır. (rickler Washington DC'ye gittiğinden bu reyizle karşılaşacaklar galiba)

    Morgan: Rick'in ilk sezonda karşısına çıkan baba oğul vardı. işte o baba. Bilen bilir 3. sezonda da karşımıza çıkmıştı kendisi. Rick silahını alıp onu züt gibi kaldığı eve koymuştu. Ama haketti bin. Reyizin arkasından pıçaa sokacaktı

    Beth: Kendisi araba ile gittiğinden kesin olarak emin değiliz doğrusu. Çünkü araba gitti. Hatta daryl peşinden koştu ama beth'in içinde olduğuna dair kesin birşey yoktu. içinde olsa bile terminusta olmama ihtimali de var.

    Tyreese & Carol: Nedense sezon finaline giren bir dizide rol almayan çift. Yanlarında bir de rick'in "ölü" sandığı judith de var.

    Ama rick'in zulaladığı silahları da unutmamak lazım. O silahları mutlaka kullanır. Dizilerde zulalanan şeylerin telef olduğunu çok az görüyoruz sonuçta.

    Bir de şu saçma gelen bölümler Belki hershel ona birşeyler öğretmesinin burada kilitli kalmasında bir etkisi olabilir. Umarım bu bölüm 43 dakika içerisinde saçma sapan geçen 30 dakikanın olduğunu göstermiyordur. Orada ince bir mesaj da olabilir. Yoksa carl'ın dediği "işin gücün sebzelerle uğraşmak" lafına cevap olacak kadar saçma bölüm olamaz. Olmamalı. Olursada amc'nin amk.

    --spoiler--
    --spoiler--
    --spoiler--
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster