1. 1.
    +9 -4
    Öncelikle şunu söyleyim kendim gidip arayasım var yavruyu o derece rahatsızım.Bunu fazla uzatmadan esas anlatacağım şeye geçmek istiyorum

    Kaybolan bir zengin çocuğu için seferberlik ilan eden twitter aktivistleri, ünlüler ve de helikopterini dahi tahsis eden devlet bir gariban için bunu yapmadı ve yapmıyor da.

    Şu beyaz show da ünlü olan valinin kalıbına tüküren kız gizemi bilmeyeniniz yoktur. Oçocuk neden öldü biliyormusunuz bal gibi de fakirlikten işte. Evinde ablasıyla sobadan zehirlendi. O keçi sakalına attırdımın beyazı da kullandı çocukları biz de sanıyoruz ki çocukların hayatı kurtuldu. Nerde amk yine sürünmeye devam, nerde sosyal medya, nerde twitter dürzüleri

    Daha babaları çocukları doğmadan ölen dördüzleri kaç kişi anıyor o twitterda. Kaç ünlü seferber oldu Bilen var mı, Hiç!
    Ve ameliyat olması gereken o dördüzlerden 2 si öldü amk dünyasında daha parmak kadar velet bunlar. Para gerekliydi donanımhaberde organize olundu ama yetmedi işte amk, giblemedi kimse, babası yoktu, anası zengin değildi. Bu yavruların yaşadığı evi görseniz pamirin babasının evinin deposu ordan iyidir herhalde.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86943761/tm.htm

    Daha birçok örnek var ama benim aklımda kalanlar bunlar. Ben pamir aranmasın demiyorum aynı hassiyet bütün çocuklara gösterilmeli diyorum. Kime diyorum, adalet yok ki bu ülkede!
    ···
   tümünü göster