1. 26.
    +1
    ritüelleri uyguladıktan sonra bir gece rüyamda sakalları gür, gürbüz bir adam gördüm. bana bakarak gülümsüyordu. ben de ona gülümsedim ve yanıma geldi. nasılsın? artık bizleri daha iyi tanımışsındır umarım? dedi. ben de evet dedim. artık bu duruma alışmaya başlamıştım.
    yüzü koyun yattığım için yastığa da sarılarak huzur buluyordum artık bu durumdan.
    sonra birden sırtımda bir ağırlık hissettim. o gür sakallı adam sırtıma çıkmıştı. ne olduğunu anlamadım ancak yine ilginç bir deneyim yaşayacağımı anlamıştım.
    sonra pijamamın aşağı kaydığını hissetmeye başladım. allah allah ne olacak ki acaba derken makatımda bir sıcaklık hissetim. yavaş yavaş içeri doğru bir yılan giriyordu.
    bir süre sonra acı vermeye başladı. ne yapıyorsun ey allahın cini dedim. o da sessiz ol ve ritüeli bozma dedi.
    daha sonra yılan bir ileri bir geri girip çıkmaya başladı. hayatımda hiç yaşamadığım bir hazdı bu. bu şekilde 5-10 dk devam ettikten sonra makatımda ıslaklık sezdim. cin bana nurunu bırakmıştı.
    ve daha sonra ortadan kayboldu ve ben de rüyadan uyandım, makatımda ıslaklık vardı. bu olaydan büyük haz almıştım ve bundan sonra da aynı ritüeli devam ettirmek ve allah'a yaraşır bir kul olmak için sabırsızlanıyordum.
    ···
   tümünü göster