1. 1.
    +78 -21
    daha yasim ufakti ortaokullu bi pictim ama hatirliyorum az cok.. esnaflar cikmisti meydana hani simdiki eylemcileri giberten esnaflar. peki durum neydi?

    size yemin ederim hicbir polis mudahale edemiyordu dogru duzgun agam, babam cekiyolardi resmen tirsiyolardi esnaflardan gozlerinden ates fiskiriyordu heriflerin,job filan ne amk ters cevirip geri monte ederlerdi o polislere. cunku herifler saglam tasrada yogrulmuslar amk bizim gezici picler gibi elleri pamuk pamuk degildi nasirliydi, sertti.ve ekmek paralarina yaniyolardi akillarinda 'cocuga nasil para yetistircez? borcu nasil oducez?' gibi seyler vardi bizim gezici picler gibi 'eylemden twittera caps atiyim seklim olsun' dusuncesi yoktu hicbirinde..

    bakin picler o adamlar hukumette devirir ulkede devirir.. koylulerde aynen bu sekildedir onlarda bu isi yapar zivanadan cikarsa..ama siz bi gibim deviremezsiniz cunku sizi polisler dahil coluk cocuk olarak goruyor ve haksizda degiller ,macera ariyan gencler geldi yine diyolar cok zivanadan cikarirsaniz veriyolar sopayi pisiyorsunuz hemen.. cunku bi amacinizda yok dogru duzgun ne actasiniz ne acikta dostlar alisveriste gorsun hesabi takiliyorsunuz gazinizi yiyip geciyorsunuz koseye..ama esnaflar, koyluler,tasralilar boyle gibimsonik nedenlerden isyan etmez devlete kari kiza havam olsun diye deniz gezmiscilik oynamaz, haa bigun bisey olur ederlerse de ortada ulke filan kalmaz.

    yani siz big boss filan degil minion yaratiklarsiniz bu devlet icin..
    ···
   tümünü göster