1. 1.
    +35 -2
    (bkz: işten çıkarken adama ingilizce am günü yağ)

    Başlığı açan arkadaş şimşirtarrak , yazılım mühendisi arkadaşlar , istanbulda ofisi olan bi yabancı şirkette yazılım geliştirici olarak çalışıyo.

    neyse buraları geçiyorum.

    işte bunun ofisinde bi tane ingiliz patron var , kendisi de kod yazıyo yani patron gibi değil çalışan gibi bir şey. sürekli bilgisayar başında sabah 8 - aksam 5.. işte bunlar arkadaş gibi ofis ortamı falan langırt masaları bile var.

    bu yabancı arkadaşa böle türkçe şeyler falan öğretiyolar , bu "şimşirtarrak" isimli arkadaş adama diyo ki , "am günü ya , tabi ebe gibmek şart olur." neden böle diyor , hani ebenin dıbını gibiyim deriz ya , bu da muhabbet arasında işte şu günü bu günü derken am günü muhabbeti olmuş galiba tam nerden çıktıgını bilmiyorum ama işte laf gelmiş ,bu picin ofisteki diğer türk pic de cok calısmıs o gün , ebem gibildi demiş , bu "şimşirtarrak" da çıkarken demiş ki

    am günü ya(ğ) , tabi ebe gibmek şart olur. patrona gönderme yapmış aklı sıra.

    öle kendince bi espri yaptıgını sanmıs gülmüş falan millet anlam verememiş cok da , mal eve gelmis hemen komikmiş gibi başlık açmış işte.. efsane 160 sayfadır çözülemeyen sır dediğiniz şey bu amk.

    he ben nerden biliyorum , aynı ofisi iki şirket paylaşıyo , arkadaş gibi bişeyiz o yüzden ama aynı şirkette calısmıyoruz arada seperatör var ofislerin.
    ···
   tümünü göster