1. 1.
    +3
    1-ilkokulda bi kere oturuyodum arkadaşın yanında bi baktım sırada adım yazıyo. dedim kim yazdı? aycan yazmıştır dediydi. şaşırmıştım baya hiç belli etmiyodu tipli de değildim

    2- ortaokulda bi kız tekme atar gibi yapıyodu bacağını tutayım diye. ben bi tak yapmıyodum ağırdan alıyodum kafamı gibeyim amk..

    3- memleketteydim bigün düğün için. cips yiyodum ufak yiğenimle. 2 kız geçti bi tane alabilir miyim dedi biri. geçip gittiler gülüp..

    4- dersanede bi kız sürekli beni kesiyodu. tanışmamıştık ama adımı söyleyip bişeyler demişti. ben zekiyim tabi yine yüz vermemiştim. kafamı gibeyim..

    5- ünide bi toplulukta kız alışverişe çıkalım dedi. tamam dedim sonra dönerken ee napalım falan suskunsun dedi. dedim sevgilimle kavga ettim ondan böyleyim. kızın suratı düştü şaşırdı falan.. en büyük pişmanlığım ve mallığım budur panpalar. o kız verecekti kesin.

    6-yine üni de kütüphaneye gidiyodum. 2 kız geçiyodu biri forum çok kalabalık boşver dedi bana bakıp. bu yüyürken oluyo tabi. devam ettik..

    7-bi kız telefonla arayıp sevgilim olup olmadığını sordu. var dedim . birinin arkadaşı kesin o yeni topluluktan birinin ama çözemedim.

    siz de yazın panpalar ufak tefek de olsa olmuştur
    ···
   tümünü göster