1. 1.
    +31 -44
    http://galeri8.uludagsozl...rulmu%C5%9Ftur_578111.jpg

    http://pbs.twimg.com/media/BO4Yt27CUAASZu_.jpg:large

    ilk twittlerin tamtersi bi dusunceyle mustafa kamal'a,kamalizme,cehapeye yada siz solcularin degerlerine(var mi boyle bisey?) yazildigini varsayalim..

    misal desin ki 'insanlar isyan etmesin diye cumhuriyet pez... ler tarafindan kurulmustur.' sonrada tecavuzu mesru goren twittleri filan gelmis olsun ayni sekilde..

    ve bu oglan farkli bi olayda ama ayni sekilde polis tarafindan oldurulmus olsun..

    hanginiz suan ki gosterdiginiz vicdani(!) gosterirdiniz?hanginiz ali ismail onurumuzdur,gururumuzdur diye sloganlar atardiniz?hanginiz kahrolsun polis gencecik cocugu oldurdu diye aglayip ,ziril ziril samimiyetsizlik kokan siirleri copy paste yapardiniz?hanginiz sanki dunyada tek olen bu cocukmus gibi ortaligi velveleye verirdiniz?

    hicbiriniz yapmazdiniz amk..

    tamtersi iyi olmus huur cocuguna ,polis iyi gibmis yobaz pici,ellerine saglik dovenlerin boyle picler yasamayi haketmiyor..derdiniz..anmaya calisan olursa da bu kufurlerin 10 katini onlara ederdiniz hemen otekilestirir 'seriatciilaaa toplanmisss bomba atilsaaa keske xd' diye sunumlar koyardiniz ortaya..

    ama olen ateist,dinsiz,degerlere hakaret eden,basibozuk bi cocuk olunca isler degisiyor..millete bile baski yapiyorsunuz bisey diyince hemen dikenlerinizi cikariyorsunuz..

    hep dedigim gibi turkiyedeki muslumanlar hala eziklik pgibolojisinde,bu tur seylere gereken tepki nasil verilir daha bilmiyorlar.ama solcular,kamalistler,atayizlar masallah azgin teke gibi kendilerinden birine bisey oldugu zaman arsizca 1000 sene ayni gurultuyu cikariyorlar.misal bu cocugun heykeli yapilmis ,normalde muslumanlar guclu olsa o heykel(ali ismail heykeli) asla dikilemezdi!dikildigi gun coplugu boylardi..eger yukardakileri yazan biri olsaydi o heykeli kemalistler,solcular aninda yikmak icin harekete gecerdi ,tum gun protestolarla,eylemlerle milletin beynini giberlerdi yine o heykeli diktirmezlerdi..

    hep diyorum musluman kardesim bu asalaklara karsi ezik durma.tarih seninle,toprak seninle,gelecek seninle, bunlarin ellerindeki bira siseleri, azginliklari ve cigirtkanliklari disinda hicbisey yok!iyi dusunsun herkes..vicdani cift solcu,kemalist picler daha iyi dusunsun.
    ···
   tümünü göster