1. 1.
    +8 -2
    bir amme hizmeti olarak düşünelim bu başlığı.

    yarak bulamayan eşcinsel erkekler, yaraksızlıktan bunalıma girmiş kızlar, biseküeller, "ben bir yarak yalayıp çıkacaktım" diyen curious'lar. şuku muku istemez. buyrun:

    - iri bir salatalığın üst tarafından 2-3 santim boşluk bırakarak inceltip soyabilirsiniz. böylelikle tuzlayıp hem yarak yalama güdünüzü tatmin ederken lezzetli tuzlu salatalık somurmuş olursunuz. tek taşla iki kuş!

    - babane/dede tipi eski koltuk ayağı. eskmiş kırılmış bir koltuğun ayağı hayal gücünüzü iyi zorlarsınız yarağa benzeyebilir. ancak yılların tozu kiri içinde hemen ağzınıza tepmeyin. önce bir kolonyalı mendil ile silin. boğazınız neyin şişer sonra mikroptan.

    - kangal sucuk. ancak burada tavsiyem çok baharatlı olanından almayın. ağzınız yüzünüz yanmasın karabiberden. pınar'ın baharatsız sucukları var. onu alıp ikiye kesin. üşenmezseniz de bıçakla yontup tam şeklini verebilirsiniz.

    - taze deniz levreği. yalnız bu çok kullanışsız. çok zorda değilseniz kullanmayın. çünkü bir kere ağızdan içeri teperseniz, pullar yüzünden geri çıkaramazsanız. bir de o panikle nefessizlikten panik yapıp boğulup ölürseniz sizi bulduklarındaki görüntü hiç hoş olmaz.

    şimdilik bu kadar.

    afiyet olsun.

    --- önemli not ---

    bazı malzemeler var ki kullanmanızı tavsiye etmiyorum. bunlar da şöyle:

    1- havuç! "aaa hocam niye havuç olmuyor?" dediğiniz duyar gibi olmuyorum. psişik değilim çünkü. bilemem o yüzden. gelelim niye havucun olmadığına. her ne kadar uygulanabilir gibi dursa 5 dakika bir havucu ağzınıza tepip tepip çıkarırsanız keratin yüzünden dudaklarınız, diş etleriniz turuncuya çalacağı için sağda solda bir şeyler somurduğunuz ortaya çıkar. rezillik olur yani.

    2- patlıcan. bunun sebebi de içinde az da olsa nikotin olmasıdır. dil altı salgılarınızdan dolayı nikotin direk kanınıza karışacağı için sağlığınıza bambaşka zararlar verebilir. bir yarak uğruna kanser olmayın yani.

    3- diş fırçası. bunun da sebebi şu. tamam kendisinde bir sıkıntı yok ama gündelik yaşama geri döndüğünüzde örneği sabah kalkıp dişiniz fırçalayıp okulunuza, işinize filan gideceksiniz diyelim ama çağrışım yapacağı için evden çıkarken bile aklınızda yarak olur. özetle gününüz yarak gibi geçebilir.
    ···
   tümünü göster