1. 1.
    +13 -5
    kasıtlı olarak mı böyle saçmalıyolar yoksa farkında mı değiller anlamadım amk. geçen ki türbanlı doktor olayından sonra şimdi de hz.peygamberi alet etmişler diziye. hz.peygamberi ışık halesi halinde gökten indirip kamyon şoförü yapmak ne lan. senaristler madde falan mı kullanmaya başladı noldu amk. böyle saçma senaryo mu olur. dalga geçer gibi iş yapıyolar. yakında ateyize bağlıcak kanal. fetoda çıkıp allah yok din yalan falan derse hiç şaşmam. aslında söylemiyim diyodum ama, eğer ayakkabı kutularında milyon dolarları saklamışsak, halkın hakkını yemiş yolsuzluk yapmışsak, sandıkta hile karıştırmışsak, allah bizi yerlerin dibine batırsın yuvamızı yıksın. ama öyle değilse, devletin içine sızıp aleyhine deliller çıkartarak hükümeti kötüleye çalışmışlarsa, dış mihraklarla iş birliği yapıp türkiyeyi ele geçirmek için hain planlar kurmuşlarsa, faiz lobisinin kuklası olup aynı zamanda müslümanım diye geçinmişlerse, allah onların yayın binasına ateşler salsın, lobilerini yıksın, dış mihraklarla olan birliklerini bozsun, o efektleri yaptıkları bilgisayarlara trojan bulaştırsın.
    allahumme ehzimhum ve zelzilhum ve şettit şemlehum ve ferrik cem'ahum ve mezzikhum kulle mumezzak ve ca'l be'sehum beynehum vensurna aleyhim.

    her neyse değerli mümin kardeşlerim bakın görün işte bu abd uşağı ateyizin gerçek yüzünü. prim vermeyin izlemeyin bu faiz lobisinin kuklası olmuş dinsizi. zaten yakında bütün bu dinsiz ateyizlerin kökünü kurutacaz yüce başbakanımız dexer shawn sayesinde. zira kendisi dünya lideri kabiliyetinde ve allahü teâlâ nın bütün vasıflarını üzerinde toplamış bir liderdir.

    http://www.youtube.com/watch?v=VUrli1W6ajk

    kaldırılmadan bakın görün peygamber efendimize yaptıkları saygısıylığı. bu kadar tepki görünce "telif hakkı var" diyerek kaldırtmaya başladı dinsizler.
    ···
   tümünü göster