1. 2476.
    +6
    Beyler Ocak ayının 26 sında aşağıdakileri yazmışım başlığı okuduktan sonra, şimdi en alta değişimleri yazıyorum ha bu arada 31, sigara, cigara benzeri herşeyi bıraktım sadece alkol var ama hergün var.

    (bkz: hayatımı düzene sokan başlık)

    beni de yaz birader, 26.01.2014 milat olsun 27 senelik hayatımda ;

    - sigara, uyuşturucu, alkol anasının amı gibi var.
    - yalnız başıma yaşıyorum, düzenli olarak çaktığım 3-4 karı var, onlar olmazsa yada karıları kafam zütürmezse affetmem günde 4-5 defa kamyonu deviririm.
    - az biraz kiloluyum, belirgin şekilde göbeğim var ama boyum uzun olduğu için yırtıyorum ama sporla alakam yok.
    - 5 ay önce işten ayrıldım, boş boş takılmak hoşuma gittiği için başka iş aramadım, iyi tak yemişim, maddi manevi dibe vurdum.
    - hala günde 4-5 saat bf 3 oynuyorum, bide clash of clans gibi çıktı başıma, ergen gibi telefonu bırakmıyorum elimden. facebook, twitter, whatsapp filan söylemiyorum bile.
    - hem türkiye de hem yurt dışında iyi üniversitelerde okudum ama kültür ve vizyon olarak geriye gittiğimi hatta beyinsizleştiğimi düşünüyorum. ( en son mahalledeki tekel bayisiyle pavyona gidip grup ciks yaptım )
    - gavurların deyimiyle hayatımda 'the one' olduğunu düşündüğüm kadını çocukluğum, önüme gelenle aldatmam vs. sebeplerle kaybettim, bide gitti üstüne lavuğun biriyle evlendi. melankoliye bağımlılığım var.

    başlığı görüp, harekete geçmeye karar vereli 2 saat oldu.

    yapmaya başladıklarım / planladıklarım ;

    + 2 paket sigaram vardı, bitane ayırıp geri kalanı salladım aşağı camdan. ( ayrıdığımı içtim 2 saattir sigara içmiyorum )
    + pgibolojik olsa gerek canım ozbir çekmek istedi tuttum kendimi ama daha 2 saat yani bi tak değil.
    + uzun zamandır şikayetçi olduğum taktan hayatımı ilk defa ciddi ve ani olarak reseptör meseptör ayağına ( çok aklıma yattı bu arada bakmayın yani , 351986' ıya cidden teşekkür etmek gerek ) değiştirmeye karar verdim.
    + istanbul da kalburüstü sayılabilcek bi spor salonuna 10 yıllık üyeliğim var ( bi gaz ve aile desteğiyle alınmıştı, toplasan 20 kere filan gittim son 4 senede ) yarın bahane yaratılmaksızın gidicem.
    + boş zamanımın hayvan gibi olmasından ve karı düşürmek için iyi bi yer olduğunu düşündüğüm için kitapçı dükkanlarından alıp hiç okumadığım kitapları okumaya başlıycam.
    + daha samimi daha içten daha az paranoyak olucam.
    + kadınların sadece gibilmeye ve ev işi yaptırmaya yarayan varlıklar olduğu düşüncesinden sıyrılmaya çalısıcam. olmazda olursa, bakarsınız tekrar birine karşı saf ve gerçek bişeyler hissedebilirim lan.
    + bağımlı olduğum herşeyden vazgeçmeye çalısıcam ve zayıf olduğumu hissediğim anlardan dönüp buraları tekrar okuycam.

    sizden istediklerim ;

    bana destek olun, kendi olaylarınızı, gelişiminizi paylaşın ve söylediklerimi yapıp yapamadığımı sorun.

    vay amk.

    Beyler bugün tam 17 gün olmuş bırakalı herşeyi,

    değişimler ;

    sigaradan yada ozbirden bilmiyorum ama ses kesin değişiyo daha net daha yatak odası ses tonu modunda çıkıyo ( yatak odası modunu bana karı söyledi )

    benim karı kız konusunda çok sıkıntım yoktu zaten zorlarsam iyi kötü bişeler gibiyodum ve iyide giberim söylemesi ayıp bacaklar titremeden karı yataktan çıkamaz ama şimdi farkediyorum ki sırf birilerini

    gibiyorum demek için yada "al işte karı bana eridi bitti benden vazgeçemez" egosu için gibiyomusum, gerçekten canım çok istediğinden değil. şimdi ölüp bitiyorum bi karıya çakabilmek için, hani karıya

    yazdın olmadı gibtir et modu yok, o karı gibilecek diyorum ve mücadele ediyorum. mücadele etmenin ne kadar zevkli bişey olduğunu hatırladım binler ve en sonunda aldığın zevkin.

    bıraktığım ilk hafta bi partiye gittim, dediğim gibi fırsatı bulunca affetmezdim zaten ama kolay olana yürürdüm, zahmetsiz ve çoğu zaman çok güzel olmayan.

    yeni ben (placebo etkisi olabilir) iki karı vardı biri 10 üzerinden 15 diğeri 6 yı

    alır, ikisine de yürüdüm ve resmen beyler rekabet oldu karılar arasında benle konuşmak, dikkatimi çekmek için takla attılar güzel olan daha az attı tabi ama rekabet vardı lan resmen. güzel olanın

    telefonu alındı, çirkin olana o aksam basıldı kardeşlerim *

    geri kalan değişimleri ( efsane olaylar var ) anlatıcam sizin motivasyonunz için ama şimdi çıkmam lazım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster