1. 251.
    +2
    panpa seni tebrik ederim. uzun zamandır sözlükte böyle güzel bir etkinlik görmemiştim.bu başlığa ben de katkıda bulunmak istiyorum ve bu yazıda okuduğum birkaç kitaptan bahsedeceğim.

    Benim hayatımda tam olarak ilk(orta okul zamanı)okuduğum kitap Oliver Twist'dir beyler.Bu kitabı büyük bir iştahla okudum. yaklaşık 2-3 günde bitirmiştim.Bu kitap çok sarmıştı beni.

    Oliver Twist'ten sonra birkaç kitap daha okudum ve ardından büyük iştahla okuduğum 2.kitap ise ayşe kulin'in sevdalinka romanıydı. kitapta boşnak bir ailenin merkezde olmak üzere boşnak katlidıbını işliyordu ve bir kitap sizi sürüklüyordu.

    Son olarak sizin hoşunuza gidebilecek birkaç kitap daha söyleyeyim. olasılıksız ve açlık oyunları serisi. evet beyler bu kitapları okurken kendinizi kitaba kaptıracaksınız. kitapların sürükleyici bir yönü var.

    Bu arada okuma alışkanlığı kazanmak istiyorsanız.her gün kitap okumaya çalışın. müsait olmasanız bile yine de kaç sayfa okuyabiliyorsanız okuyun beyler.ama mutlaka her gün okuyun. okumamazlık yapmayın
    ···
   tümünü göster