1. 1.
    +1
    şimdi ilk önce samimi bir kanka bulunulur edinilir. sonra bu elaman bir günlüğüne sizde kalmaya gelir. bu elaman sana harc arasını veren elamandır. şimdi hikayeye başlıyoruz.

    1- eleman zütlük yapar bi anda senden para istemeye kalkar hır gür çıkar laga luga yapar evde huzuru bozar. sende pedere dersin baba ver şu muallaknin parasını gibtirsin gitsin. pederde dayanamaz verir.

    2- arkadaş temiz yüzlü iyi kalpli bir adamdır. eve gelmiştir çay pasta börek falan derken. aniden telefonu çalar yakın bi akrabası hastaneye kaldırılmıştır. tabi bu elamanın üzerinde para yok. derki sana kanka bana biraz para versene hastaneye gdiyorum ne olur ne olmaz lazım olur. ( tabi o bnu demeden sen hızlı düşünüp pedere baba böyle böyle bu adam benim zor günümde destek oldu bizde ona olalım ayağı çekebilirsin.)

    3- kız arkadaş hikayesi. sen o kadar yüzsüz bir adamsın ki. gitmişsin harç parasını sevgilinden almışsın amk. ve budurum sana öyle bir koyuyoki öyle böyle değil. varsa sağlamında bitane amlı ayarlanır eve getirilir aile eşrafyla tanıştırılır vs. kız iyi aile kızı modunda olacak kaşarlığını belli etmeyecek. anamıza (kardeş sayılırız) yardım edecek işte bildiğin yalandan gelin modu yapacak. neyse malum sevgililer günüde yaklaşıyo durum anneye havale edilir. anacım ben böyle böyle bir hat yedim. pedere söyleyemiyorum sen bi halediver. anneler ne güne var diyip çıkarıp kendi birikmişinden verebilir. muallakysen alırsın artık.

    4- okul aranır. denir ki gelecek ayın harcını şimdiden ödüyorum. peder bey havaleyi yapar en azından gelecek ay zütü kutarırsın.

    aklıma gelenler bunlar.
    ···
   tümünü göster