1. 1.
    +2 -5
    1. sıra ingilizlere aittir. zira ortaçağdan bu yana kurdukları ülke hala yıkılmamıştır. ayrıca dünyanın gelmiş geçmiş en büyük emperyal gücüdür ingilizler.

    2. sıra fransızlara aittir. özgürlükçü aydınları ve milliyetçi üniter yapılarıyla dünyayı etkilemiş, hitler gibi bir kasırganın oluşumuna ortam hazırlamış ve ordularıyla zamanın en imkansızını başararak moskova önlerinde durdurulabilmişlerdir.

    3. sıra almanlara aittir. zira almanlar ırksal bazda en temel teorileri ürettiği gibi dünyaya felsefe, mitoloji ve bilim anlamında çok şey katmışlardır. bunun yanında edebiyatta geride kalmış olsalarda savaşçılık bakımından avrupanın en savaşçı milletidirler.

    4. sıra ise ruslara aittir. ruslar her ne kadar diğerlerine nazaran barzo olsalarda, edebiyat ve bilim alanında birçok şeyi slav ırkına borçluyuz. ancak sadakatten bihaber olmaları, merhametsiz ve hain olmaları nedeniyle oldukça lanetli bir topluluktur. dünya edebiyatına, bilimine kazandırdıklarının yanında savaşçı özellikleri sayesinde 4. sırada ki yerlerini koruyorlar.

    5. sıra japonlara aittir. salt bir savaşçılık özelliğinin yanında derin bir teolojik ve mitolojik altyapıları vardır. ayrıca çalışkan ve aşırı düzenli insanlar oldukları için ülkeleri hep bilinecektir. lakin merhametsiz ve ultra faşist oldukları için dünyayı yönetemeyeceklerdir. zira ingilizler hasımlarını köpeği yaparken, bu mallar ortada hasım bırakmamaya çalışırlar. e tüm dünyayı gib kadar adanla yok edemezsin öyle değil mi? tanrı bu ülkeyi sadece bir tehlike olarak yaratmış asya için.

    6. sırada ispanyollar yerlerini ısrarla koruyor. en güzel yanları, avrupadan müslümanları gibtir etmeleri olmuştur. zira madridin ortasında cüppeli sakallı bir hırbonun dolaşması hiç çekici değil. ayrıca dünya edebiyatına onlarca güzel eser ve şarkı bıraktıkları gibi, kültürel miraslarına hastayız.

    7. sıra türklere ait. salt bir savaşçılıktan başka bir özelliği olmayan bu ırk, tanrı tarafından dünyaya bir bela olarak gönderilmişti. ancak islam, türklerin savaşçılık özelliğini bir cihadi yobaza çevirmiş, selçukludan itibaren hiçte öyle göçebe, papaya diz çöktüren bir oluşum olmamışlardır. yine de mustafa kemalin kurduğu cumhuriyet türkleri eğer bilinçlenir ve özüne dönebilirse tekrar dünya için tehlike arz edebilir. bu ırkın edebi ve mugibi yönü düşük olduğu için savaşçılık özelliği diğerlerine nazaran en yüksek seviyededir.

    8. sıra farslara ait. kültürel birikimi devasa seviyede olan farslar, mugibi, lokum, edebiyat, felsefe alanında ortadoğunun en iyisidir. coğrafi özellikleri sayesinde kolay zaptedilemeyecek topraklarda olduğu gibi, kızları ortadoğunun en güzel kızlarıdır.

    9. sırayı araplar, kürtler, envai çeşit latinler, kürtler, orta sınıf diğer avrupa milletleri, afrikalılar paylaşıyor. bunların hepsini toplasan dünyaya katkıları ya dini savaşlarla olmuştur, ya da onursuz tecavüz saldırıları veya hırsızlıklar... alt ırklardan olan bu ırkların ıslah edilmesi veyahut yok edilmesi gerekmektedir.

    son olarak; yahudiler ise, aha bu saydıklarımın hepsini yöneten ve koordine eden millettir. gelin onların halini siz düşünün. *
    ···
   tümünü göster