1. 1.
    +31 -9
    şimdi   http://www.youtube.com/watch?v=PAzAC1GKoIk  açın ve:

    sonuna dek okuyun    sonuna dek okuyun   sonuna dek okuyun   sonuna dek okuyun

    evet panpalar tehlike şu an hiç olmadığı kadar büyük, güçlü ve sinsice, kendisini hiç belli etmeden yayılıyor yurdumuza ancak biz farkında değiliz.

    k. ırak'ta özerk bir kürt terör bölgesi oluşturuldu bundan yıllar önce bizimkilerin "hayır olamaz yaptırmayız!" demelerine rağmen, ve şu an yine aynı şekilde "eylemsel bir yapıya izin vermeyiz!" deyip pyd başkanını çağırmamıza rağmen k. suriye'de pyd kısmi özerklik ilan etti.

    ve şu an çözüm süreci dedikleri her neyse milletin de büyük umutlar bağlayıp arka çıktığı terörü bitirme yönteminden sonra pkk eylemleri kısmen karanlığa büründü, cenazeler gelmemeye başladı ancak televiyon programlarına sürekli bdp yöneticileri adam yerine konup çağrılıyorlar ve kendi yalanlarla, manipülatif söylemlerle dolu propagandalarını ortaya yayıyorlar, osmanlı'da "kürdistan vardı" deyip ilgisiz alakasız konuşuyorlar.

    ALLAH aşkına osmanlı'da bir eyalete 10-20 yıl kadar konjonktürel nedenlerden ötürü kürdistan denilmişse bundan nasıl bir siyasi varlık sonucu çıkar anlamak mümkün değil. örneğin trabzon çevresine de "lazistan" demişlerdi, niçin a'dan z'ye lazlar yaşadığı ya da egemen kültürün lazlarda olduğu için mi? hayır, yalnızca ülkeyi eyaletlere ayırırken bunlara ad bulabilmek için, orada belli bir etnik topluluğun yaşamasıyla ya da onların varlığına vurguyla hiçbir ilgisi yok.

    bir de tüm bunlar yetmezmiş gibi sağda solda her yerde g.doğu anadolu bölgemize "kürdistan" deyip duruyorlar.

    işte tüm bunlar yalnızca birer algı yönetimidir. iyi bakın iyi görün ve nedenlerini anlayın. tüm bu mantıksız, saçma ve akıllıca yaklaşan herkesin rahatlıkla çürütebileceği söylemlerin tek amacı türkiye'yi kimsenin gıkı çıkmadan kolayca bölmek ve diğer iki özerk kürdistanla koparılan parçasını birleştirmektir.
    http://www.yenicaggazetes...ligi-oylatacak-94806h.htm
    http://www.zaman.com.tr/p...dayatacaklar_2200100.html

    başbakan önce "dersim'de şu kadar insanı katlettiler" yalanını dillendirip hem atatürk'e hakaret etme eylemlerinin fitilini ateşledi hem de tunceli yerine dersim adını kullanarak bu sahte kürdistan söyleminin önünü açmış oldu.

    iskilipli atıf hoca'yı sonradan çıkardıkları bir yasa yüzünden astılar yalanını dillendirip türkiye cumhuriyeti ve atatürk'e hakaret etme furyasına önemli katkıda bulundu.

    kendisi şimdi de yolsuzluk iddialarının üstünü örtmek için neredeyse tüm medyayı tek-söylemli hale getirdi ve emin olun bu iktidar yanlısı tek-söylemli medya ülkeyi bölmeye çalışanların da çok ama çok işine gelmektedir. bir yandan özel yetkili mahkemeler kaldırılmakta, öbür yandan özel terörle mücadele birimleri lağvedilmek istenmekte, terörle mücadele yasası bile değiştirilmek istenmekte hatta pkk'nın dağa çıkışı engelliyorlar dediği dersanelerin bile kökü kazınmak istenmektedir. tek-söylemli medya tüm bunları atılan doğru adımlarmış gibi gösteriyor. şu an ayan beyan görüldüğü gibi ülkemizi bölmek isteyen küresel sömürgeci düzen adeta başbakanı yularından tutup istediği yere çekmekte ve istediği gibi manipüle etmektedir.

    siz ayrılıkçı tunceli ayaklanmalarını, atıf hoca meselesini, kürdistan eyaleti kavrdıbını önce kendiniz iyice araştırın ve gerçekten medyada geçtiği haliyle hiçbir ilgisinini olmadığını görün. bunların hepsinin a'dan z'ye türkiye'yi ve atatürk'ü karalamak, kötülemek ve bölmek için uydurulmuş, çarpıtılmış yalanlar olduğunu görün.

    ve emin olun bu ülkeyi bölmek ve atatürk'e iftira atmak için uydurulmuş yalanlar bunlarla da sınırlı kalmayacak. gün gelecek "lazistan şöyle böyle" deyip lazlara bağımsızlık verdirecekler, ermenileri öldürdünüz deyip onlara adanayı verdirecekler, tunceli'de kürtleri, alevileri öldürdünüz deyip avrupalılara aynı bugün naziler için yaptıkları gibi soykırım filmleri çektirecekler ve bizi dünya genelinde iyice baskılamış ve güdükleştirmiş olacaklar.

    yani ülkemiz elden gidene ve güdük, işlevsiz bir türkiye kalana dek bu oyunların, aldatmacaların, bölme çabalarının sonu gelmeyecek.

    siz ki sakın bu yalanlara kanıp yurdumuzu böldürmeyin, bugün atatürk'e iftira atıp yarın türkleri karalamaya çalışanlara inanarak onlara fırsat vermeyin. dikkat ettiyseniz özellikle solcu kesimin şimdiye dek yaptığı meclis boykotları, cumhuriyet mitingleri, 1 mayıs eylemleri, gezi olayları ak partililere adice hakaret etmeleri vb her olay sonucunda akp'yi kendi seçmeninin gözünde güçlendirmekten ve dolayısıyla şımartıp iyice aşağılıklaştırmaktan başka bir işe yaramamıştır.

    bu yüzden etkili yöntem hiçbir biçimde sokaklara taşıp gösteri vs. yapmak seçmenlere hakaret etmek değil, tam tersine bu sinsice ve saman altından ilerleyen tehlikeyi topluma anlatarak akp gibi resmen bölünme yanlısı bir partiye oy çıkartmamaktır.

    medyada çıkan ve çoğunluğunun aynı şeyi söylediği hiçbir şeye inanmayın. anahtar düşünce budur. medyadaki haberlere sakın inanmayın. aklınızı kullanın, kendiniz araştırın ve yalnızca onunla gerçekleri bulun.

    -önümüzdeki yerel seçimlerde akp'nin oylarında ciddi düşüş olması, akp'den dağılan seçmenin oylarını bbp gibi bir partiye vermesi onlara özellikle genel şeçimler için çok iyi bir cevap olacaktır. kendilerine çeki düzen vermeleri ve ülkenin kötü gidişinin durması adına çok sağlam bir tepkidir. ayrıca bu kafadaki bir başbakanın c.başkanı seçilememesi de çok etkili bir olay olacaktır.

    okuyunuz:
    (bkz: akpden ayrılan seçmen artık oyunu bbpye versin)

    -şerefsizler şimdi de yeni moda başlattılar, ortalıkta "bis aslında thurk deghilis zamqy xd" diye dolaşıyorlar. alın şuradaki yazıyı bütün iddialara cevaplar şeklinde kaynaklarına bakarak iyice okuyun da böyle diyen her mala gülün:

    http://tr.wikipedia.org/w...%C3%BCrklerin_k%C3%B6keni
    ···
   tümünü göster