1. 1.
    +4
    (bkz: 5 nisan kadıköy zirvesi) yavaştan alın rezervleri

    ***veeeeeee zirve mekanı şahikadır beyler nevizadede
    saat 18 19 civarı doluşuruz mekana
    adamlara mekan parası vermicez
    fakat bu sefer biralar 50lik 9 tl 33lük 7tl ve diğer içkilerde de indirim olacaktır
    çerezleri bedavaya anlaştık fıstıkları yiyin ki akşam 31iniz şenlensin
    beni özleyin anacımmm baaaayy
    yarın inboxlarınızı aydınlatıcam aklımdasınız unutmadım yani

    buda zirvenin olacağı mekanın krokisi http://www.sahika.com.tr/contact.asp

    zirvenin soundtrack i , http://www.youtube.com/watch?v=ZSuDN-hna4E
    zirvenin swf si , http://inciswf.com/1287018607.swf

    ***önemli zirvenin azami yaş sınırı 20dir aşşağısı kati suretle zirveye alınmayacaktır yapılan muameleride kabul etmiş sayacaktır ***

    önemli rica zirveye gelmeyecekler yaz beni belki gelirim şöyle uğrarım gibi söylemlerde bulunmasınlar dıbına kodumun yerini ona göre ayarlıyoruz sonra mahçup düşüyoruz mekana karşı dübürünü öptüklerim

    katılımcı listesi

    kubar(bu sefer dersini almış olacakki sonradan geldi bu arkadaş, arkadaş dediğime bakmayın babam yaşında bu yaşlı kurt. bir önceki zirvede hissettirmişti ama bu sefer kesin kılıbık olduğuna karar verdim bu kurdus kılıbıkusun.213124 zirvedir şapkasını çıkarmıyordu bir türlü. Tuttum yakasından çıkar lan dedim şu şapkayı, çünkü uzaylı olmasından şüpheliniyordum.neyse ki sizin gibi ama benim gibi olmayan bir insanmış. kim benim gibi olabilir ki.. öhm. gene saygıyla ve sevgiyle uğurladık kendisini.. saygıda kusur etmediğimizi düşünüyorum ha ettiysekte affola bacım.)
    germss(bu zütveren tam bi zütveren. yavşağın teki.aşkım diye girdi kapıdan atladı kucağıma. lan dur dedim napıyorsun bir giben olacak. yok illa kucağına oturacam iyi dedim tamam mk. ufak bir sevişmeden sonra erkeklerden olacak ki kızların yanına geçti. kıskanmadım değil, çünkü yılların ihtirası var aramızda. neyse muhabbet gırla gürle yaparken bu yavşak kızları bırakıcam ayağına erkenden kalktı mekandan. sanki iş adamı ya muna goduğum)
    ccc usuyoz reyiz ccc(bu muallakde geldi gene ayyüzlüm benim. ama hemen farkettim bir şey ekgibti evet. geçen zirvede gözüne attırdığım döllerim yoktu bu sefer.üzüldüm kırıldım ama boş dururmuyum, kırdım dizlerini çömelttim verdim ağzına. attırdım sürmeli olmayan gözlerine. üzüldü biraz tabi ama... birde sürekli mesaj atıp rahatsız ediyor bu muallak beni. yok akşam şöyle gel bize, yok annem yok gibersin beni falan. ne kadar cevap vermesemde nafile.. zorla gibtirdi kendini bana. o değilde seviyorum bu muallakyi. zirvelerin vazgeçilmez daimi adamıdır hastır toktur yavşaktır.:( )
    yamukterk(kendisi mükemmel futbol oynar, ortayı açtı e tabi bende dururmuyum taktım doksana. sonra gol attığımız için özürler falan neyse. kendisi boğaziçi inşaat mühendisliğinden mezun olmuş bir kardeşimizdir. o kadar iyi mühendistir ki; marmaray ve boğaz içi gibi mimari yapılarda imzası vardır. zirvede de bir iki köprü denemesi olmuştur fakat şimdilik nafiledir bu çabalar en yakın zamanda üstün deneyimlerimle beraber 4.köprüyü yapacaz umarım)
    karanlikin pipisi(kestirmiş saçını bir geldi mk sanırsın kıvanç dadluduğun taşak kılı o derece benzemiyorlar. sövmediği bir tek masalar kaldı umarım bir dahaki zirvede onuda çıkartır aradan. tam bir sinsi pekekent gözleri kısmalar insanların boş anını kollayıp yumruğu karın boşluğuna geçirmeler gerçekten adamda konuşma dermanı bırakmıyan bi kardeşimiz.)
    yonetici adayi(komik bu herif ya. tam 90ların çocuğu mk belli. fırlama desen değil efendi desen hiç değil. araya sıkışıp kalmış umarım paralel evlende kendini bulursun delikanlı. yok dll.deymişte yok dhadaymışta yok kubar buna muhtaçmışta. ayağının altını yalatıyormuşta... full sallama mk. sanırsın business man. ama onu bunu bilmem ben bir daha bu adamsız zirve yapanı gibsinler. çok kanım kaynadı muallakye. hele o gözlükleri yok mu.. sahi lan noldu gözlükler... )
    anexeiss(adam kral ya krall. dedik hikayeni anlat bakalım. meğer tarlabaşından geçerken köprünün finansçı avusturyalıları bunu çekmişler bir eve bir güzel gibmişler. ellerinden kurtulmuş olacak ki nevizade de sağa sola korkulu gözlerle bakıyordu, tam yere düşecekkten tuttuk bunu kolundan hele bi gel şöyle dedik. neyse barın yerini gösterdik insaniyet ndıbına bizde işimizi halledip tekrar döndük bara. ulan ne görelim zirvedeki diğer gençlerde dayanamamış birde onlar gibmiş. neyse aldık onların elinden oturttuk bir köşeye önce bi bira verdik buna. yavaş yavaş kendine geldikçe muhabbetide bir o kadar sarmaya başladı. )
    stewie griffin(ben hayatımda ender görmüşümdür bu kadar efendi bir adam. o kadar efendi ki ne dediysek tamam abi, olur abi, daşşağını yiyim paşam, ne olur yapma ağam tarzında muhabbeti geçti hep. lan olm azıcık örnek alın lan şu abinizi. adam hem işinde başarılı hemde 0 egoya sahip bir insan. sanırsın ki investing den gelmiş ekonomi haberi sunup gidecek. o derece saygındır..)
    giberlerparanidavermezler(mkdumun zombisi bir geldi pir geldi, adamın 1 ayda özgüveni artmış spor yaparkene, o kadar artmış ki hatta zütüne dövme yaptırmış hello kity motifiyle, gay midir nedir tuttu zirvenin ortasında döndü zütünü yok şöyle göstericem böyle göstericem. lan kapat diyoruz barmen görecek, yok illa göstericem. neyse gösterdi etti yamukterkte bir iki köprü kurdu araya oldu bittiye getirdiler hatta first person capsledi yamukterk tüm görüntüleri yolla panpa diyene atıyormuş. o değil bu kralın elinden yapacağı yemeği sabırsızlıkla bekliyorum gelirsen hesabı kitlerim ama 2 3 bişi de gönderirim dedi ama sonra beraber bulaşık yıkamaktan korktuğum için gidemiyorum şu aralar)
    bakkal muhittin(nazlı bir adam bu. çok iyi efendi oturması kalkmasını bilen bir arkadaşımızdır fakat;karı gibi mk yok bi tripler yok ben gelmicemler yok saçımı düzleştiricemler yok geldim ama bak giderimler bildiğin kız tribi atıyor mal. tabi daha askerliğini yapmadığı için bilmiyor farkında değil bazı şeylerin mazur görmek lazım. askerde hizaya getirirler ama bunu. kendisinin yamukla bir çok ortak özelliği var, zaten bizim eski kekelerden bu velet. neyse bir dahaki zirveye geç kalma dübürünü giberim senin.)
    audiovideodisco(gelmedi bu huur çocuğu)
    abdulcabbarbinhays(gelmedi bu huur çocuğu)
    nibiru(zirvenin ortasında kubardan beklediği ilgiyi bulamıcak ki önce bi yanıma yanaştı. kulağıma eğilip bir şeyler fısıldadı ama duyamadım. sonra birden arkasını döndü ve zütüm nasıl demesin mi. şaşırdım ağzım açık kaldı ben böyle bir yağlı böyle kıllı iğrenç bir züt görmemiştim ömrüm boyunca. zirve boyunca kendime gelemdim zaten. hemen gittim yemek yedim ve iştahımın dıbına koydum. bir dahaki zirveye zayıflayıp gel yoksa o taşşaklarını keser böbreklerinin yerine koyarım anladın mı beni.!!)
    gibimi niye calderon(gelmedi bu huur çocuğu)
    coksenn(gelmedi bu huur çocuğu)
    akmasada doldurur(gelmedi bu huur çocuğu)
    kral4fero(gelmedi bu orossssspuuunnnunnn çocuğu.)
    orantisiz ciks(lan bir geldi çelimsiz. dedi ki ben orantisiz ciks. durdum düşündüm lan dedim senin neren orantısız bildiğin soft cikssin lan sen diyemedim tabi. gururu kırılmasın adamın diye. çok konuşamadık bu karşimle. ama çok efendi olduğu her halinden ve kızlara bacı stayla yaklaşmasından belliydi. tuttum seni joe)
    sexi pilavcı(gelmedi bu huur çocuğu)
    gibigibiyala(gelmedi bu huur çocuğu)
    unlimited sexx(gelmedi bu huur çocuğu)
    burasi kim ben neresiyim(gelmedi bu huur çocuğu)
    ulan amina koyduklarim(gelmedi bu huur çocuğu)
    bickle(gelmedi bu huur çocuğu)
    alkol muhendisi(gelmedi bu huur çocuğu)
    merlin hell(gelmezse zütünü düdüklettirecekmiş bu sefer (: )
    bin7oneydi(gelmedi bu huur çocuğu )
    bosalankanarya(gelmedi bu huur çocuğu)
    tofuck mufak idare et(gelmedi bu huur çocuğu)
    kellepachaa(gelmedi bu huur çocuğu)
    geldileer(gelmedi bu huur çocuğu)
    zenci bebein beyaz disleri
    fenasi kerimim ben(Gelmedi bu huur çocuğu)
    adamin amciği
    disi simsek
    milf gibicisi(gelmedi bu huur çocuğu)
    ben buraya sacmalamaya geldim
    istegidiyorumyolayrilmis(gelmedi bu huur çocuğu)
    ciksobjesi
    kime gore neye gore
    ···
   tümünü göster