1. 1.
    +10 -1
    çok ciksi şarkıları var lan. kendinizden geçersiniz dinlerken

    edit: 15.07.2014 artık o kadar da iyi değiller gözümde. bu grubu çok seven bir kız yüzüne soğudum. o kızı sevmeye başlamıştım çünkü. olaylar oldu. dıbına koyayım yüzümüz gülmeyecek mi ya bikinisini gibtiklerim ?

    edit2: 28.06.2015 yeni albümleri olan vesaire'ye denk geldim; grup gayet güzel. ama dinleyici kitlesi "bu grubu paylaşmayın kimse bilmesin sadece bize kalsın" kafasında takılıyorlar, onların analarını giberim. he birde şu gruplar marjinal olacam diye yarak kürek isim koymaktan vazgeçsinler amk. şarkılar güzel ama yalan yok, buradan o kızın dıbına tekrar tekrar koyayım amk kaşarı seni.

    edit3: 10.04.2016 artık böyle grupları dinlemiyorum dıbına kodumun marjinalleri, nefret ediyorum hatta. yok yüzyüzeyken konuşalım yok son feci bigiblet yok gibim sokum falan. ulan şarkıları da tak gibi gelmeye başladı. dıbınızı yollarınızı gibeyim hiç mi utanmıyorsunuz ?

    edit4: 24.09.2016 artık sevgilisi olan bir beyefendiyim, diğer kızlar hakkında konuşmak istemiyorum. gruba gelince gib gibi. dinleyene de liseli gözüyle bakıyorum. dinleyecekseniz açın müslüm gürses, azer bülbül, engin nurşani falan dinleyin amk salak mısınız nesiniz böyle gruplara prim vermeyin. kendimden utandım bir zamanlar bunları dinlediğim için, birde "çok güzel şarkıları falan var" yazmışım puh bana amımı ırzımı gibeyim

    edit5: 15.07.2018 dayanamadım editlemek istedim amk yerinde. artık sevgilisi olmayan bir beyefendiyim. hayatıma dahil olan ve sonradan değişen bütün kızların dıbına koyayım müzik grubuyla ilgili söyleyecek bir şeyim kalmadı artık.

    edit6 23.09.2019 tekrardan sevgilisi olan bir beyefendiyim. şimdiki kız arkadaşımla liseden tanışıyoruz, bu entryi girmeden önce de tanıyodum kendisini, şu an tek pişmanlığım o zaman olmadığımızdan. evleneceğimizi umut ediyorum, bir sonraki editi evlendiğimizde girerim.

    edit7 18.11.2023 son editte yazdığım kişiyle evlendim beyler. artık evli bir beyefendi olarak buraya bir daha edit girmeme kararı aldım, belki çocuğum olursa falan girerim. son editi eşim için giriyorum: güzelim benim, seni çok seviyorum. son feci bigiblet'ten ise yukarıda yazdıklarım için özür dilerim; isminizle ve üyelerinizle bir alıp veremediğim yok ve şarkılarınızı ara sıra dinliyorum. yukarıdaki kötü sözleri de bilerek silmiyorum ki burayı her gördüğümde kendimden utanabileyim. çok olgunlaştım lan panpalar.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4
      Aisvsiushaoxheoduwbzoahsbsoshwbsoshs amk yıllık editleme nedir ben şarkı dinledigimi bile unutuyorum
      ···
    2. 2.
      +2
      Vay amk adam çok seviyordu nefret etti :D
      ···
   tümünü göster