1. 1.
    +1
    ve külkedisinden başlamış anlatmaya..

    "--- ymh : külkedisi (yatırımcı, meşrulaştıran, hayalperest) ---

    ---karakter analizi---

    -genel bakış-

    külkedilerinin taş olanlarına çok ender rastlanır. ciksi, dekolte giyinmezler. buna rağmen şık giyinebilirler. zarif ve olgunlardır. dikkate değer, ne yaptığını bilen kızlardır. fazla çekici değillerdir, bu şekilde erkeklerin üzerlerine yapışmalarını engellerler.

    eğer erkek arkadaşları yoksa, mutlaka erkek arkadaş arıyorlardır. işin garip yanı da, külkedilerinin genellikle erkek arkadaşı yoktur. bu garipliğe bi ekleme daha yapayım. çoğu erkek onların erkek arkadaşı olduğunu zanneder. çünkü kalıplı, iyi bi görünüşleri vardır, göze batmayan zarif bi cinsel çekicilikleri vardır, ve dişilik enerjileri çok fazladır.

    külkedileri genellikle bi çok kalp kırıklığı yaşamıştır. kalplerini, sevgilerini bastırırlar ve umutların ve hayallerin dünyasında yaşarlar.

    gerçekten hoşlandığı bi erkeğin yatağına girmek için bi çok duvarlar örmezler. onlar için, kaçmayacak bi erkekle sevişmek, mantıklı bir şeydir. hani kızların "beni kullanmak" dediği, bizim "gibip atmak" dediğimiz durumları hissetmezse, kedinlerini güvende hissediyorlarsa cikse hayır demezler. çok tutkuludurlar, (hatta benim son analiz ettiğim külkedisinin adı tutku'ydu * , insanlara çabuk ısınırlar. sık sık bu tutkuları onların başını derde sokar. çünkü, tatlı konuşmaya yatkındırlar. duygularının bulanmasına izin verirler (hayat maratonundaki en iyi erkeği bulabilmek için).

    eğer onlara, uzun vadeli ilişki yaşanabilecek bi erkek imajı çizerseniz, bi kadını cinsel açıdan tahrik etmeyi bilirseniz, külkedileriyle çok güzel ilişkiler kurabilirsiniz. eğer cinsel konularda çekingenseniz, onun ilk erkeği gibi karaktersiz gözükürseniz, bağlarını hemen kopartır.

    külkedilerinin güçlü duygulara ve gelecek için umuda ihtiyaçları vardır."
    ···
   tümünü göster