1. 2351.
    +2 -2
    üst edit: aşağısı tamamen karamsarlıkla dolu bir entridir. hoşlanmayan son 2 paragrafı okusun.

    beyler entriyi 3 yıl sonra editledim ama kendimi anlattım. ilgilenmeyenler bakmasın.

    30 ocakta yeniden başladım beyler..

    ben bir aydır çekmiyordum, 2 3 gündür osbire abanıyorum. şimdi hiç çekesim yok lan. çekmek gelmiyor, ve baya da mutluyum, güzel bir hatun gördüm mü hemen sevişme hayalleri kuruyorum orası ayrı (:

    beyler bence her şeyi osbire bağlamak bizim yanlışımız, daha doğrusu benim yanlışım olabilir, bütün sıkıntı osbir değildir, yani osbiri ferreyu bırakan her derdinin çözüleceğini düşünmesin :D

    3 yıl sonra gelen edit:

    vay amk 3 sene olmuş. o zamanlar hayvan gibi osbir çekiyoruz tabii. istediğim zaman kapımı kilitliyorum sonrasına da geçiyorum balkona sigaramı yakıyorum keyfime diyecek yok. evdeyim çünkü. evde sigara içmemde bir sıkıntı yok. geliyorum eve annem yemeğimi hazırlamış. hayat o zamanlar kötü görünüyordu ama meğerse elimdekinin kıymetini bilememişim.
    gelelim bu güne. türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde mühendislik okuyorum. başlık sahibi de itü makine mezunu bilirsiniz. mesaj yoluyla derslerime etki edip etmeyeceğini sorduğumu hatırlıyorum. demek ki etmiyormuş. şimdi bilirsiniz, erkek hayvanı ihtiyacını karşılayamazsa sinirli bir ruh hali içine girer. taşaklar olmuş 103 kilo, ciks aklından çıkmıyor ki amk.
    ama gel gör ki üniversiteye geçince yurt ortamı tabi. karı kız da olmayınca gergin oluyorsun. etrafında üç beş dingil de varsa sinirli halin iyice artıyor. eski rahatın da yok tabi. ama en önemlisi yalnızlık. sohbet muhabbet edeceğin bir insan yok. yok değil ama iletişim içerisinde değilsin. neyse bu çok uzar gibtir edin.

    sonuç olarak hayatımdan oturbiri atamadım ben. çünkü beni son derece sinirli ve çekilmez bir adam yapıyor. ben de buyum. tipsiz falan da değilim. ama çekemiyorum kız işlerinin derdini.

    ama son olarak, bir gün çok başarılı, mutlu ve istediği hayatı yaşayan bir adam olacağıma inancım tam. şu sıralar harbiden diplerde olmama rağmen. sosyal yoksunluğun, yalnızlığın ve içsel sıkıntıların dibindeyim. ama eminim. çünkü ben bu değilim. ama bilmiyorum bilir misiniz. bazı insanlar diplerde yaşamaya sever. ben de hayatımın bu bölümünde buradayım. kesinlikle herkes hayatının bir bölümünde böylesine dibi görmeli yalnızlığı iliklerinde hissetmeli. sizi güçlü ve büyük kılıyor.

    işin komik tarafı ne biliyor musunuz. şuan dışarı çıkıp insanlarla konuşsam sempati toplarım güler eğleniriz. ama yapmıyorum. ben karanlık odamda öylece takılmayı seviyorum.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +5
      Amk su basliga giripte seni okuyan adam hayattan sogur. Got kendin 31 in dibine vurmussun milletin moralinide bozmussun. 102 sayfadan her 2 sayfadan birinde sen varsin amk. 2 gunde bir bozmussun iradeni hayat enerjini gibeyim senin.

      Birde utanmadan plasebo demissin sonra dansoz kari gibi kivirip tersini soylemissim. Su entrylerini sil giberim.
      ···
      1. 1.
        0
        dıbına koyduğum 200 sayfa entri var oturup hepsini okuyor musun. Adamı oku sonra kalk gibtir git ne yapıyorsan yap.
        2 sene olmuş dıbına koduğumun ciksincisi bu sözlüğe cevap verme zımbırtısını getireni gibeyim.
        ben de diyorum neden hala bu başlıkta şuku alıyorum amk meğer işsiz herifler başlığı komple okuyorlarmış.
        giberim sizin mutluluğunuzu lan. hep Mutlu olacak değilsiniz herkes hayatta kendi yolunu bulur buradaki mantık da tek cümlelik komple okumanıza gerek yok, gayet basit.
        not: en üstteki entrim baya saçmaymış amk ben bişe bi gib anlamadım
        ···
      2. 2.
        0
        Panpa tek tek tum entryleri okuyorum aynen lan milletin bilicaltina olumsuzluk asiliyorsun sil sunlari
        ···
    2. 2.
      0
      ulan madem başlık hala daha adam çekiyor. o zaman üst entriyi editliyorum
      ···
   tümünü göster